CELEBRITIES

H Μαίρη Συνατσάκη επιστρέφει στην τηλεόραση με δική της εκπομπή

Instagram/mairiboo

Με τηλεοπτικές αποκαλύψεις ξεκίνησε το Πρωινό του ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας. Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέλαβε να διευκρινίσει ποιες φήμες είναι αληθινές και ποιες όχι σε σχέση με τα τηλεοπτικά πρόσωπα που θα βρεθούν στο δυναμικό του καναλιού One. Όπως είπε η ίδια καθώς το One είναι ένα νέο κανάλι που τώρα προσπαθεί να φτιάξει το πρόγραμμά του, είναι επόμενο να ακούγονται πολλά περί των προσώπων που θα το στελεχώσουν. Ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα ήταν και αυτό της Μαίρης Συνατσάκη.

Διάβασε κι αυτό: 6 φορές που είδαμε τη Μαίρη Συνατσάκη με μπικίνι και αναρωτηθήκαμε γιατί δεν είναι (και) ναυαγοσώστρια

Όπως ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη, τρία είναι τα πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά στην τελική τους συμφωνία με το κανάλι. Πρώτο αναφέρθηκε το όνομα της Χριστίνας Λαμπίρη, η οποία έχει συμφωνήσει σε πρώτο επίπεδο να επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ONE, ωστόσο μένει να δούμε με την τελική διαμόρφωση του ενημερωτικού προγράμματος από τον Σταμάτη Μαλέλη σε ποια ζώνη θα τοποθετηθεί η εκπομπή της. Η Νικολέττα Ράλλη είναι επίσης κοντά στο να συμφωνήσει, ωστόσο όπως είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Εκκρεμεί μία συνάντηση που πρέπει να κάνει με την υπεύθυνη του ψυχαγωγικού, την κα Σασλόγλου η οποία ανέλαβε υπεύθυνη αφού είχε γίνει το πρώτο της ραντεβού. Εκείνη θα αποφασίσει τελικά αν η συνεργασία θα ευοδωθεί». Τέλος και η Μαίρη Συνατσάκη ετοιμάζεται μετά από χρόνια να επιστρέψει στην τηλεόραση και μάλιστα με δική της εκπομπή.

 

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η Μαίρη που έχει ήδη κάνει μια πρώτη συνάντηση με το One, αναμένεται να κλείσει τη δική της εκπομπή, με ωραίες πρωτότυπες ιδέες δικές της που της πάνε κιόλας. Δεν αναμένεται να ακούσουμε πολλά περισσότερα ονόματα, αφού το ποσοστό του ψυχαγωγικού προγράμματος στο κανάλι θα είναι 10%», σημείωσε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη. Η ίδια νωρίτερα είχε διευκρινήσει ότι οι φήμες που θέλουν το κανάλι να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ευγενία Μανωλίδου, τον Ηλία Ψινάκη αλλά και την Όλγα Τρέμη, είναι ψευδείς.

Όσο για τη Μαίρη Συνατσάκη, εκείνη είχε δηλώσει στο περιοδικό People παλαιότερα, πως θα επιστρέψει στην τηλεόραση μόνο αν αυτό που της προταθεί, της ταιριάζει απόλυτα. «Αν κάποια στιγμή επιστρέψω στην τηλεόραση –που μπορεί να μην επιστρέψω–, επιθυμώ να κάνω κάτι που να μου “κουμπώσει” απόλυτα. Θέλω να είμαι 100% ο εαυτός μου. Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Ίσως στο παρελθόν οι άνθρωποι της τηλεόρασης, όταν απείχαν από αυτήν, πάθαιναν στερητικό σύνδρομο, διότι αμείβονταν συγκλονιστικά αλλά και γιατί η τηλεόραση είχε μια αίγλη. Δημιουργούσε δημοφιλείς ανθρώπους που τους κοιτούσες με θαυμασμό. Εγώ αυτή την εποχή δεν την έζησα καθόλου. Η τηλεόραση παραμένει μια παρέα για τον τηλεθεατή, αλλά πλέον είναι υποψιασμένος και τα στάνταρ του ιδιαίτερα υψηλά. Δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις με φανφάρες και γκλαμουριές. Δεν τον ενδιαφέρει να δημιουργήσει κανέναν ήρωα μέσα από την τηλεόραση. Ξέρεις, αυτό που κάνω στο Ίντερνετ, σε πραγματικούς αριθμούς, μπορεί να το βλέπουν περισσότεροι απ’ ό,τι με έβλεπαν στην τηλεόραση. Και στο Ίντερνετ ο κόσμος δεν θα πέσει πάνω σου τυχαία, θα επιλέξει να σε δει επί τούτω. Θα πατήσει το όνομά σου για να σε παρακολουθήσει», είχε πει χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/mairiboo