CELEBRITIES

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον Αιμιλιανό Σταματάκη

NDP Photo Agency

Μπορεί να έχουν επιλέξει να μην επιβεβαιώσουν αλλά και να μη διαψεύσουν τη σχέση τους, που έγινε γνωστή εδώ και λίγους μήνες, αλλά η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης συνεχίζουν ξεκάθαρα να ζουν τη ζωή τους ακριβώς όπως το θέλουν. Κρατώντας χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά τον δημόσιο βίο τους και με πολλή αγάπη και θετικότητα σε ό,τι αφορά τον ιδιωτικό. Αυτή την αγάπη που χαρακτηρίζει τη ζωή της και τους ανθρώπους της θέλησε να μοιραστεί στα social media με αφορμή τα γενέθλιά της η Μαίρη Συνατσάκη. Και μαζί της μοιράστηκε και την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον Αιμιλιανό Σταματάκη.

Στην ομαδική φωτογραφία ο Αιμιλιανός είναι ένας από τους πρωταγωνιστές, αφού η Μαίρη Συνατσάκη είχε γύρω της όχι μόνο εκείνον αλλά όλους τους φίλους της και την δίδυμη αδερφή της Αλίκη. «Οι άνθρωποί μου. Το ασφαλές μου μέρος. Το glitter της ζωής μου. Πώς μετατρέψαμε το σαλόνι σε κοατσέλα σε «3,2,1» δεν ξέρω, αλλά αυτοί είμαστε. Σας αγαπάω», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

 

«Όχι δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις που μπορεί να μου κάνει ο εκάστοτε δημοσιογράφος, που καλά κάνει και μου τις κάνει γιατί μπορεί να είναι η δουλειά του, αλλά δεν απαντάω. Δεν απαντάω σε προσωπικές ερωτήσεις, γιατί μπορεί ένας άνθρωπος της καθημερινότητάς να πει σιγά, αλλά για εμένα δεν είναι σιγά το πράγμα, είναι ένα κομμάτι έκθεσης που δεν έχω επιλέξει να εκθέσω. Το κομμάτι που έχω επιλέξει να εκθέτω είναι το επαγγελματικό», είχε πει σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή ο Αιμιλιανός Σταματάκη σε συνέντευξή του στο Ladylike. Το χαμόγελό του στην φωτογραφία άλλωστε κάνει όλα τα λόγια περιττά.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency