CELEBRITIES

Αυτό είναι το πιο συγκινητικό post της Μαίρης Συνατσάκη

Σε ένα ιδανικό περιβάλλον κάθε δημόσιο πρόσωπο θα θέλαμε να χρησιμοποιεί την αναγνωρισιμότητά για να βάλει ένα λιθαράκι ώστε να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Δε χρειάζονται πολλά, αρκεί μία και μόνο φράση για να δώσει δύναμη, κουράγιο ή και ώθηση σε κάποιον που το έχει εκείνη τη στιγμή ανάγκη. Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μία από αυτούς τους ανθρώπους.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram στέλνει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που κάποιες μέρες δε νιώθουν και πολύ όμορφες. Μη σε παίρνει από κάτω και αγάπησε τον εαυτό σου για αυτό που είναι. Η ατέλειες μας είναι κομμάτι μας και πηγή μοναδικότητας.

”Είμαι από τις γυναίκες που έχουν την τύχη να τις περιποιούνται κάθε μέρα. Είναι στην φύση της δουλειάς να με βάψουν και να με χτενίσουν και να με ντύσουν με ρούχα ωραία και δανεικά. Καμιά φορά συνηθίζω σε αυτά τα φτιασίδια. Είναι κι ο χώρος τέτοιος… και με κοιτάζω στον καθρέφτη το πρωί μόλις ξυπνήσω σαν κάτι να μου λείπει. Σαν λιγότερο όμορφη. Είναι όμως και μέρες που θα ξυπνήσουμε μαζί κι εκείνος θα με κοιτάξει σαν με βλέπει επιτέλους ολόκληρη, χωρίς όλες αυτές τις στρώσεις μακιγιάζ πάνω μου και θα το πιστέψω ότι με προτιμάει έτσι και θα κοιταχτώ καλύτερα και δεν θα με πειράζουν πια τα σπυράκια μου και οι δυσχρωμίες και εκείνες οι ρυτιδούλες που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται και ο πρωινός ήλιος τα κάνει ούτως ή άλλως όλα πιο γλυκά. Πιστεύω ότι ξυπνάς όμορφη. Ακριβώς όπως είσαι.”

Είμαι από τις γυναίκες που έχουν την τύχη να τις περιποιούνται κάθε μέρα. Είναι στην φύση της δουλειάς να με βάψουν και να με χτενίσουν και να με ντύσουν με ρούχα ωραία και δανεικά. Καμιά φορά συνηθίζω σε αυτά τα φτιασίδια. Είναι κι ο χώρος τέτοιος… και με κοιτάζω στον καθρέφτη το πρωί μόλις ξυπνήσω σαν κάτι να μου λείπει. Σαν λιγότερο όμορφη. Είναι όμως και μέρες που θα ξυπνήσουμε μαζί κι εκείνος θα με κοιτάξει σαν με βλέπει επιτέλους ολόκληρη, χωρίς όλες αυτές τις στρώσεις μακιγιάζ πάνω μου και θα το πιστέψω ότι με προτιμάει έτσι και θα κοιταχτώ καλύτερα και δεν θα με πειράζουν πια τα σπυράκια μου και οι δυσχρωμίες και εκείνες οι ρυτιδούλες που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται.. και ο πρωινός ήλιος τα κάνει ούτως ή άλλως όλα πιο γλυκά.. Πιστεύω ότι ξυπνάς όμορφη. Ακριβώς όπως είσαι. #XipnasOmorfi #Dove #mornings #nomakeup #catsofinstagram #timos_boo

A photo posted by mairiboo (@mairiboo) on