CELEBRITIES

Μετά τον Γιάννη Σπαλιάρα και ο Κώστας Μαρτάκης σε συζητήσεις με το Netflix

Instagram/Kostasmartakis

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Γιάννης Σπαλιάρας, θα μπορούσε να είναι το σύνθημα που θα ενώσει όλη την ελληνική showbiz. Μετά το μοντέλο και ηθοποιό που αναχώρησε για το Μεξικό προκειμένου να συμμετέχει σε σειρά του Netflix που προβάλλεται στη Λατινική Αμερική, τώρα τη συνεργασία του με την πλατφόρμα streaming συζητά και ο Κώστας Μαρτάκης. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε δηλώσεις του στην κάμερα του Open και της εκπομπής «Μεσημέρι Yes», στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην παράσταση «Παριζιάνα» στο θέατρο Broadway.

Διάβασε κι αυτό: Ο Γιάννης Σπαλιάρας μόλις αναχώρησε για το Μεξικό, όπου θα παίξει σε μεγάλη παραγωγή του Netflix 

Ο ίδιος μοιράστηκε τη χαρά του για τη συμμετοχή στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Αντώνης Λουδάρος και αφού είπε πως περίμενε θα υπάρχουν αρνητικά σχόλια, αλλά δεν δίνει σημασία σε αυτά ρωτήθηκε: «Υπάρχει περίπτωση να παίξεις σε ταινία του Netflix;».

Διάβασε επίσης: Η Μπέσσυ Μάλφα μεταμορφώθηκε σε Πελαζί ντε Παρί και παίρνει άλφα με τόνο

«Καλομελέτα κι έρχεται. Μάλλον. Η Alicia Helming έχει κάνει ένα βιβλίο, και υπάρχουν συζητήσεις με το Nertflix και το HBO για να μεταφερθεί το βιβλίο σε ταινία και να συμμετέχω», είπε ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος στη συνέχεια σημείωσε ότι θέλει να ασχοληθεί πολύ περισσότερο με την υποκριτική. «Την έχω αγαπήσει πάρα πολύ, είναι η τρίτη φορά που το κάνω. Θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ και να κάνω κάποια μαθήματα. Είναι πολύ μαγικός ο χώρος αυτός». «Στον καλλιτεχνικό χώρο, χαίρομαι γιατί έχουν να πουν καλά πράγματα για εμένα και αυτό είναι κάτι που έχω κερδίσει γιατί έτσι είμαι σαν άνθρωπος» κατέληξε ο Κώστας Μαρτάκης.

 

Ο Κώστας Μαρτάκης εμφανίστηκε πρώτη φορά στο θέατρο το 2012 στο μιούζικαλ ” Rent” που παρουσιάστηκε τότε στο θέατρο Βεάκη. Στον ίδιο θίασο συμμετείχαν η Άντα Λιβιτσάνου, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Αντιγόνη Ψυχράμη, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Άρης Πλασκασοβίτης κ.α. Την επόμενη χρονιά ο τραγουδιστής είχε συνεργαστεί με τον Φωκά Ευαγγελινό στην ποπ ρομαντική κωμωδία του Μίνωα Θεοχάρη με τίτλο «(Δε) σε θέλω» στο θέατρο Badminton – Loft, με συμπρωταγωνιστές την Ευαγγελία Μουμούρη, τον Άγγελο Μπούρα και τη Μυριέλλα Κουρεντή. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε αν το επόμενο βήμα του στο χώρο θα περιλαμβάνει και μία διεθνή συνεργασία.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Kostasmartakis