CELEBRITIES

Η Μαρλέν Αγγελίδου από τις Hi-5 επιμένει να τραγουδά σε γυναικείο συγκρότημα στη Νέα Υόρκη

ndp

Ξέρω τι ζητάω τραγουδούσαν πέντε νεαρά κορίτσια το 2003, οι HI 5, που αναδείχθηκαν μέσα από την ελληνική εκδοχή του talent show με πολλά στοιχεία reality, Popstars του Mega. Τα μέλη της ήταν η Ειρήνη Ψυχράμη που φέτος τη βλέπουμε στην σειρά Μην Ψαρώνεις, η Shaya που η πορεία της είναι γνωστή μέχρι σήμερα, η Φρόσω Παπαχαραλάμπους από την Κύπρο που μετά την διάλυση του συγκροτήματος το 2005 επέστρεψε στην πατρίδα της και τέλειωσε τις σπουδές της, η Νάνσυ Στεργιοπούλου που το 2010 συμμετείχε στο σόου Just the 2 of Us, κάνοντας φωνητικά και η Μαρλέν Αγγελίδου.

Η Μαρλέν τραγουδά ακόμα σε ένα εντελώς διαφορετικό μα πάντα γυναίκειο συγκρότημα στη Νέα Υόρκη και θα δεις αμέσως πώς είναι σήμερα.

 

 

Το συγκρότημα Lez Zeppelin στο οποίο τραγουδά η Μαρλέν είναι μία αφιερωματική μπάντα που όπως θα μάντεψες από την ονομασία του παίζει τραγούδια του θρυλικού συγκροτήματος της hard rock. Παράλληλα όμως η Μαρλέν ακολουθεί και έναν ακόμα δρόμο στη Νέα Υόρκη, αυτόν της υποκριτικής, με την τελευταία της δουλειά να ανεβαίνει στο Theater for the New York City.

 

Η Μαρλέν εξακολουθεί να είναι μια κούκλα όπως τότε που την γνώρισες ενώ όπως θα δεις λατρεύει να γυμνάζεται συστηματικά. Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή είναι ζευγάρι με τον επίσης μουσικό Elliot Hoffman στο πλευρό του οποίου πόζαρε για την πρώτη της φωτογραφία για το 2019.

 

Για την περίοδο των Hi-5 την οποία θυμάται με αγάπη, αλλά και την διάλυσή τους η ίδια είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στ περιοδικό Yes! «Είχαμε οικονομικά θέματα με τη δισκογραφική και εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες. Η καθεμιά είχε άλλο όραμα για τις «Ηi -5». Ένα συγκρότημα χρειάζεται κοινό στόχο και χωρίς σωστό μάνατζμεντ δεν μπορούσαμε να βρούμε κοινή πορεία». Η ίδια είχε αποκαλύψει για τις σχέσεις της με τα υπόλοιπα κορίτσια σήμερα. «Πριν φύγω για την Αμερική πέρασα από την Αθήνα και συνάντησα τη Shaya, την Ειρήνη και την Φρόσω. Την Νάνσυ δεν την βρήκα. Θέλω πολύ να βρεθούμε ξανά. Μια χαρά κολλάει το γυαλί».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency