CELEBRITIES

Σεφερλής VS Θεατρικές Σκηνές: Η ανάρτησή του με νόημα και τα σενάρια αντικατάστασής του

ndp

Έχουν περάσει ημέρες, από την ανακοίνωση της ακύρωσης της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» που θα φιλοξενούνταν προσεχώς στο θέατρο Παλλάς, αλλά η κόντρα του Μάρκου Σεφερλή και των Θεατρικών Σκηνών δεν έχει μειωθεί ούτε στο ελάχιστο. Απόδειξη γι' αυτό, είναι και η τελευταία γεμάτη νόημα ανάρτηση του Μάρκου Σεφερλή στο Instagram.

«Κι όμως αγαπημένε μου Πινόκιο, τα πιο μεγάλα ψέματα δεν τα έχεις πει εσύ! Ξέρεις όμως πολύ καλά ότι στο τέλος λάμπει πάντα η αλήθεια!» έγραψε ο Μάρκος Σεφερλής σχολιάζοντας την φωτογραφία του στην οποία ποζάρει μαζί με τον Πινόκιο, οδηγώντας πολλούς διαδικτυακούς του φίλους να του εκφράσουν τη στήριξή του στην υπόθεση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης».

 

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές ρίχνουν το μπαλάκι της ευθύνης για την ακύρωση της παράστασης η μία στην άλλη μέσα από ανακοινώσεις και δελτία Τύπου. Οι Θεατρικές Σκηνές είχαν την προηγουμένη δημοσιεύεσει ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν μεταξύ άλλων πώς ο ηθοποιός «υπήρξε αμετακίνητος στις υπερβολικές του απαιτήσεις, παρά τις εναγώνιες προσπάθειες της εταιρείας». Ο Μάρκος Σεφερλής είχε νωρίτερα την ίδια ημέρα δημοσιεύσει επιστολή του στην οποία σημείωνε: «Επαναλαμβάνω ότι τον Φεβρουάριο εγγράφως είχε αποτυπωθεί η οικονομική συμφωνία και μόνο, όχι όμως και ο τρόπος καταβολής της. Μαζί με τους συνεργάτες μου διορθώσαμε τη σύμβαση, ώστε να αποτυπώνει και τις προφορικές συμφωνίες και την αποστείλαμε αμέσως στις «ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ». Δυστυχώς, ελάχιστα από αυτά που περιλάμβανε η δική μου πρόταση σύμβασης (και που αποτύπωναν τις μεταξύ μας προφορικές συμφωνίες) έγιναν δεκτά, με αποτέλεσμα να μην επέλθει ουσιαστικά καμία μεταξύ μας γραπτή συμφωνία. Οπότε για ποια αθέτηση από μέρους μου μιλάμε; Τελικά οι «ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ» αποφάσισαν να μην πραγματοποιήσουν την εν λόγω παράσταση. Καλό θα ήταν εφεξής, όποιος αναφέρει ότι… «ο κος Σεφερλής δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα» να γνωρίζει ποια ήταν αυτά».

Εντωμεταξύ, στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα χαμογέλα» στο Open το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, ο Παύλος Σταματόπουλος παρουσίασε τα σενάρια που φημολογείται ότι εξετάζουν οι Θεατρικές Σκηνές για την επόμενη ημέρα. «Υπάρχουν 3 σενάρια. Το ένα σενάριο αφορά σε ένα πρόσωπο που έπεσε χθες ως ιδέα για αντικατάσταση του Μάρκου Σεφερλή στην παράσταση. Ήταν πρόταση ενός ανθρώπου εκτός Θεατρικών Σκηνών. Στάλθηκε ένα μήνυμα το οποίο έγραφε: Λάκης Λαζόπουλος. Οι Θεατρικές Σκηνές δεν απάντησαν ούτε θετικά ούτε αρνητικά σε αυτό το μήνυμα. Είναι ένα πρόσωπο που αν και ο ίδιος ήθελε θα μπορούσε να πάρει το βάρος αυτής της παράστασης. Θεωρώ πολύ δύσκολο να πει «ναι» ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το δεύτερο σενάριο έχει να κάνει με ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις με την επιχείρηση. Αφορά στο όνομα του Τάκη Ζαχαράτου. Θα ακυρωθεί η συγκεκριμένη παράσταση και θα δημιουργηθεί μια νέα παράσταση, μουσικοχορευτική. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, γιατί οι παραστάσεις του είναι δύσκολες, με πολλά σκηνικά, πολλά κοστούμια, πολλές πρόβες, τραγούδια. Αν γίνει αυτό το σενάριο, θα είναι ένας αγώνας δρόμου για όλους.

Το τρίτο σενάριο είναι συνδυασμός τους να πάνε «Οι Μάγισσες της Σμύρνης» μέχρι Φεβρουάριο και να δώσουν λίγο χρόνο παραπάνω στον Τάκη Ζαχαράτο να ετοιμάσει την παράστασή του», σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η διαμάχη του ηθοποιού με την εταιρεία αλλά και ποιο σενάριο θα αποδειχθεί αληθινό.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency