CELEBRITIES

Ο Mark Zuckerberg γιορτάζει 7 χρόνια γάμου στην Ακρόπολη, στην τοποθεσία Περιστέρι

Peter Barreras/Invision/AP

Όταν η Καίτη Γαρμπή τραγουδούσε το 1993 στη Eurovision «Ελλάδα χώρα του φωτός» (αναφορά ειδικά για να παραμένουμε στο κλίμα των ημερών, δε θέλω να μου αποσυντονίζεσαι) ήξερε τι έλεγε. Η Ελλάδα παραμένει πόλος έλξης όλο και περισσότερων τουριστών κάθε χρόνο και η Αθήνα μια πόλη που όλος ο Δυτικός Πολιτισμός οφείλει να επισκεφθεί. Από τα αξιοθέατά της και δη από την Ακρόπολη έχουν περάσει διασημότητες από όλο τον κόσμο και από κάθε χώρο. Την επισκέφθηκε και ο αστέρας του χώρου της κοινωνικής δικτύωσης και της τεχνολογίας, Mark Zuckerberg.

Ο συνιδρυτής του Facebook ανάρτησε μια selfie με τη σύζυγό του, Priscila με φόντο την Ακρόπολη το μεσημέρι της Παρασκευής αποκαλύπτοντας και τον λόγο του ταξιδιού του στην Ελλάδα. «Γιορτάζοντας 7 χρόνια ευτυχισμένου γάμου στο Ναό της Θεάς της Σοφίας» έγραψε χαρακτηριστικά.

 

Διάβασε επίσης: Mark Zuckerberg:”Έχω κάνει ό,τι λάθος μπορείτε να φανταστείτε”

Η τοποθεσία βέβαια γράφει Περιστέρι, αλλά εκτός κι αν μετακόμισε η Ακρόπολη, μάλλον ο Mark Zuckenberg ανέβασε ετεροχρονισμένα τη selfie τους και από διαφορετικό μέρος. Άγνωστο παραμένει το πόσο καιρό θα παραμείνουν στην Αθήνα ο Mark Zuckerberg και η Priscilla Chan. Οι ίδιοι την ημέρα της μητέρας, δηλαδή στις 12 Μαΐου βρίσκονταν στο Παρίσι, οπότε δεν αποκλείεται να συνεχίσουν σε άλλο προορισμό την Ευρωπαϊκή τους τουρνέ.

 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε πάρτι αδελφότητας του Harvard όταν ο μελλοντικός δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ήταν στο πρώτο έτος του Πανεπιστημίου. Έγιναν ζευγάρι το 2003 και παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου του 2012 στην πίσω αυλή του σπιτιού του Zuckerberg. Ταυτόχρονα γιόρταζαν και την αποφοίτησή της από την ιατρική. Έχουν αποκτήσει δύο κόρες τη Maxima και August. Επίσης έχουν ένα σκύλο, τον Beast που υιοθέτησαν πριν γίνουν γονείς. Ο Beast, έτσι για να ξέρεις, έχει 2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Facebook και μπορεί άνετα να θεωρηθεί influencer.

Κεντρική φωτογραφία:Peter Barreras/Invision/AP