CELEBRITIES

Μαριέττα Χρουσαλά: Έγινε κουμπάρα της Μαρίας Μενούνος και το “έζησε” στον γάμο

Instagram/Mariettachrousala

Την φιλία τους επισφράγησαν χθες η Μαρία Μενούνος και η Μαριέττα Χρουσαλά που έγιναν επίσημα για δεύτερη φορά κουμπάρες. Η Μαρία Μενούνος είναι ήδη η νονά της κόρης της σχεδιάστριας υποδυμάτων και του Λέοντα Πατίτσα, Μάργκω, ενώ χθες η Μαριέττα πάντρεψε την καλή της φίλη με τον Keven Undergaro.

Η Μαριέττα Χρουσαλά επέλεξε ένα σιέλ φόρεμα με λεπτομέρειες από δαντέλα για την μεγάλη στιγμή και ένα απλό χτένισμα για τον γάμο και κέρδισε τις εντυπώσεις με τη φυσική της ομορφιά. Το look της μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία όπου όπως θα δεις η Μαριέττα παράλληλα με τα χρέη της ως κουμπάρα, εκτελούσε και χρέη κάμεραμαν στον γάμο.

Instagram/nkoklonis

 

Η ίδια και ο σύζυγός της μαζί με τους Δημήτρη Γιαννέτο και Σωτήρη Κυρανάκο βρέθηκαν στην εκκλησία μαζί με το ζευγάρι και έζησαν μαζί τους μέσω του σημαντικού τους ρόλου αυτή την μεγάλη στιγμή. Στην συνέχεια βρέθηκαν στον χώρο της δεξίωσης όπου το γλέντι άναψε από νωρίς, με τη Μαρία Μενούνος να σύρει τον χορό.

Αργότερα η Μαρία άλλαξε το νυφικό της, φόρεσε ένα κίτρινο φόρεμα και ως Μαρία με τα κίτρινα πήρε την κουμπάρα της, ανέβηκαν μαζί με φίλες τους στη σκηνή και τραγούδησαν το Mamma Mia. Η Μαριέττα πήρε την κιθάρα της και ξεκαρδίστηκε στα γέλια όπως θα δεις στις φωτογραφίες.

Instagram/mariamenounos

Instagram/mariamenounos

 

Η ίδια έχοντας διασκεδάσει με την καρδιά της δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κουμπάρα της στο Instagram για να σχολιάσει: «Μα τι βραδιά».

 

Πάντα άξια!

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Mariettachrousala