CELEBRITIES

Γιατί δεν έχουμε δει ποτέ την κόρη της Μαριάννας Τουμασάτου και του Αλέξανδρου Σταύρου

NDP Photos

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι από τις ηθοποιούς που δεν έχουν δώσει τροφή σε δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή. Τι κι αν είναι ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου, οι δυο τους ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10», με τους Νικολέτα Ράλλη και Νίκο Αναδιώτη, η αγαπητή ηθοποιός που την περασμένη σεζόν παρακολουθήσαμε στη σειρά «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» μίλησε για την επιθυμία της να κρατήσει την κόρη της, την 7 χρονών Χρυσηίδα - Παναγιώτα μακριά από τα φλας.

«Ένα παιδάκι που ξέρει ότι η μαμά του είναι με το μπαμπά του, δεν είναι εύκολο να καταλάβει όταν είναι μικρό ότι αυτός ο κύριος κάνει ότι αγαπάει τη μαμά, αλλά τη φιλάει τη μαμά» σχολιάζει για τους συμπρωταγωνιστές της στην σειρά του ΑΝΤ1, με τους οποίους είχε για τις ανάγκες του ρόλου πιο στενές επαφές μπροστά από την κάμερα. «Είναι ένας κόσμος που δεν αφορά το παιδί» προσθέτει.

«Με την ίδια λογική που ένας γιατρός δεν εξηγεί στο παιδί του γιατί παίρνουμε το ράμμα από εδώ και το πάμε εκεί, με την ίδια λογική δεν εξηγείς στο παιδί σου τι κάνεις στη δουλειά σου με κάθε λεπτομέρεια» σχολιάζει επίσης.

Η Μαριάννα Τουμασάτου εξηγεί πως δεν επικρίνει όποιον γονιό αποφασίζει να διαχειριστεί το θέμα της έκθεσης του παιδιού διαφορετικά. «Εγώ δεν μπορώ να το διαχειριστώ και αφού δεν μπορώ δεν το κάνω» σημειώνει. Άλλωστε, η μικρή της κόρη γνωρίζει τα πάντα για τη δουλειά των γονιών της. «Έχει έρθει στα θέατρα, έχει έρθει στα καμαρίνια, έχει ανέβει στη σκηνή. Ας πούμε την περσινή παράσταση την είδε στο θέατρο, αλλά σε μια θεματολογία που εμείς θεωρούμε για το παιδί ότι είναι ακίνδυνη» εξηγεί η ηθοποιός. «Μπορεί να κάνουμε λάθος. Δεν τα ξέρω όλα και δεν έχω δίκιο σε όλα» σχολιάζει.

Δείτε το απόσπασμα:

Η ηθοποιός έχει αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια από τις νέες σειρές που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν. Μία ιστορία που θα αγγίξει την καρδιά κάθε γυναίκας και κάθε μητέρας. Δύο γυναίκες, η Μαριάννα Τουμασάτου και η Ταμίλα Κουλίεβα φτάνουν στα άκρα για να σώσουν τα παιδιά τους. Πίσω τους ένα βαρύ παρελθόν και ανάμεσά τους ένας ισχυρός δεσμός. Η νέα δυνατή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 είναι σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη.

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Αgency