CELEBRITIES

Μαριάννα Γουλανδρή: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της

ndp

Μια βραδιά αφιερωμένη στην μεγάλη της αγάπη, τη μόδα, επέλεξε η Μαριάννα Γουλανδρή για να πραγματοποιήσει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων και εγγονή της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη έγινε πρώτη φορά μαμά πριν από επτά μήνες και έκτοτε πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με την κόρη της και τον σύζυγό της, Φίλιππο Λαιμό.

Η ίδια είχε έναν ακόμα σοβαρό λόγο να παρευρεθεί το βράδυ της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου στη εκδήλωση Taste The Fashion που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η εκδήλωση είχε σκοπό την ενίσχυση και στήριξη του έργου της επιτροπής «ELPIDA Youth» του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», ιδρυτικό μέλος της οποίας είναι και η Μαριάννα Γουλανδρή. Η εκδήλωση που ονομάστηκε The 6 Senses και αναδείκνυε ως 6η αίσθηση του ανθρώπου την ενσυναίσθηση, στήριξε συγκεκριμένα ι το πρόγραμμα θεραπευτικής κατασκήνωσης «Elpida Youth Summer Camp», που λειτουργεί με πρωτοβουλία της Επιτροπής «Elpida Youth» από το 2017.

Η ίδια μάλιστα φωτογραφήθηκε με μεγάλη χαρά με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Όπως θα δεις, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, η Μαριάννα Γουλανδρή είναι ευτυχισμένη κι αυτό βγαίνει προς τα έξω και φωτίζει το πρόσωπό της.

ndp

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency