CELEBRITIES

H Mariah Carey είχε παράνομη σχέση με τον Bryan Tanaka, ενώ ήταν αρραβωνιασμένη με τον James Packer. Ουπς

Chris Pizzello/Invision/AP

Μήνες πριν διαλυθεί ο αρραβώνας της με τον εκατομμυριούχο James Packer, η Mariah Carey βρισκόταν ήδη σε παράνομη σχέση με τον τωρινό της σύντροφο, τον 36χρονο χορευτή Bryan Tanaka. Η αποκάλυψη ήρθε μέσω δημοσιεύματος της Daily Mail το οποίο συνοδεύτηκε με ένα video του 2016 που τη δείχνει σε έναν χορό που προδίδει οικειότητα με τον Bryan Tanaka.

Charles Sykes/Invision/AP

Με τον James Packer τον Μάιο του 2016- Charles Sykes/Invision/AP

Το video είχε τραβηχτεί τον Μάρτιο του 2016 στο εσωτερικό του ξενοδοχείου D’ Angleterre στην Κοπεγχάγη όπου η τραγουδίστρια βρισκόταν για συναυλίες. Ο 36χρονος κατά τη διάρκεια του χορού διακρίνεται να σηκώνει ψηλά το φόρεμα της Mariah και «ουπς» η σχέση μεταξύ τους μόνο επαγγελματική δεν λέγεται. Πηγή από το τότε περιβάλλον της τραγουδίστριας μάλιστα ανέφερε πως «Ήταν προφανώς κάτι περισσότερο από απλοί φίλοι ακόμη και τότε. Ήταν τόσο έντονο το φλερτ και ήταν προφανές πως κάτι υπήρχε ανάμεσά τους. Αν το έβλεπε τότε ο Τζέιμς θα είχε παγώσει».

Η πρόταση γάμου του James Packer στην Mariah Carey είχε έρθει μόλις τον Ιανουάριο του 2016 μετά από 6 μήνες σχέσης, ενώ ο οριστικός χωρισμός ήρθε τον Οκτώβριο του 2016. Σύμφωνα με την Daily Mail η σχέση της με τον χορευτή δεν διακόπηκε ποτέ κατά τη διάρκεια του αρραβώνα με τη Mariah να στέλνει sexy πόζες της κατά τη διάρκεια διακοπών της με τον εκατομμύριουχο αρραβωνιαστικό της με γιοτ. Εκείνος πάντως αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι στην Daily Mail.

Πηγές ανέφεραν πως κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών στο Κάπρι η Mariah Carey ζητούσε συνέχεια από το προσωπικό να τη βγάζει φωτογραφίες ενώ κυκλοφορούσε τόσο συχνά γυμνή που βοηθός της την είχε καταγγείλει τότε και για σεξουαλική παρενόχληση. Τέλος σύμφωνα με την Daily Mail οι δύο παράνομοι εραστές σχεδίαζαν με τη βοήθεια έμπιστου μέλους του προσωπικού της diva της pop «σχέδιο εξόδου» από το ξενοδοχείο, ώστε η τραγουδίστρια να περάσει το βράδυ στο δωμάτιο του χορευτή.

Το τέλος της σχέση ςητς με τον Packer πάντως βρήκε την Mariah Carey κατά 50 εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη, αφού της καταβλήθηκε εκ μέρους του αποζημίωση για ψυχική οδύνη. Ο Packer είχε χαρακτηρισεί τη σχέση τους τοξική στην βιογραφία του και δεν δίστασε να πει πως ήταν «λάθος για εκείνη και λάθος για εμένα». Κι αν κάτι αξίζει να ειπωθεί είναι πως παράνομη ή μη η σχέση της Maria με τον Bryan Tanaka υπήρξε σίγουρα δυνατή αφού συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP