CELEBRITIES

Μαρία Σολωμού: Η σχέση με τον Μάριο Αθανασίου και ο Πάνος Μουζουράκης

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στο Late Night η Μαρία Σολωμού και όπως ήταν αναμενόμενο η συζήτηση έφτασε στον Μάριο Αθανασίου, τη σχέση τους αλλά και το τέλος αυτής. Απάντησε με ειλικρίνεια.

”Δεν το καταλάβαμε εκείνο το βράδυ ότι δεν ταιριάζαμε, το κατάλαβα εγώ στην πορεία και ο Μάριος βέβαια σαφέστατα, μας πήρε περίπου ένα χρόνο. Δεν σφαζόμασταν καθόλου, αλλά ήμασταν πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Ήταν αναμενόμενος ο χωρισμός, ερχόταν σιγά-σιγά, φαινόταν. Το τελευταίο διάστημα μέναμε μαζί, παρόλο που το είχαμε πάρει απόφαση, κοιμόμασταν μαζί, χωρίς σεξ. Εμείς είχαμε μια ερωτική σχέση κι ένα παιδί, μέναμε μαζί, άρχισε να μας τελειώνει, το καταλάβαμε. Και κάποια στιγμή, όταν μετακομίσαμε και πήραμε σπίτι, μου είπε μια μέρα: ‘έχω τώρα ένα επαγγελματικό ταξίδι και λέω να μην ξαναέρθω’. Είπα ‘ωραίος, εντάξει’. Δηλαδή, το περίμενα. Απλά η μοναδική κουβέντα που κάναμε ήταν ‘τι κάνουμε με τον Αλέξανδρο’.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή για τη σχέση με τον Πάνο Μουζουράκη η Μαρία ανέβασε τόνους και δήλωσε θυμωμένη με όσους γράφουν πως χώρισε.

”Ναι, είμαστε μαζί. Εν πάση περιπτώσει, δεν έχω κανένα λόγο να απαντήσω σε κάτι, το οποίο το θεωρώ αυτονόητο και το οποίο στηρίζεται σε κάτι, το οποίο κάποιοι δεν είχαν δουλειά το καλοκαίρι και είπαν α, η Σολωμού στην Αντίπαρο. Γιατί δεν είναι ο Μουζουράκης μαζί; Άρα χώρισαν”.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency