CELEBRITIES

Η Μαρία Σολωμού έκανε την πιο σέξι φωτογράφιση της καριέρας της

Η Μαρία Σολωμού στο εξώφυλλο του περιοδικού Down Town είναι σέξι, είναι hot, είναι θηλυκή, είναι αρετουσάριστη, είναι πιο συνειδητοποιημένη από κάθε άλλη φορά. 'Όχι' στο πλούσιο καρντασιανικό πρότυπο. Η Μαρία επέλεξε το φλατ.

”Εγώ αποφάσισα να έχω ωραίο ποπό, ή για να στο πω καλύτερα να μην έχω ποπό, γιατί δεν μου αρέσει να εξέχει κάτι. Σιχαίνομαι αυτή την τάση ‘Kardashian’. Θέλω το σώμα μου να είναι πολύ αδύνατο, χωρίς να προεξέχει τίποτα. Μου αρέσει ο σωματότυπος μοντέλου. Ένα ‘αγορέ’ σώμα που δεν έχει πολλά να ξεχειλίζουν”.

Κι αν οι υπόλοιπες επιλέγουν να πειράξουν τα χαρακτηριστικά τους στο photoshop εκείνη απαρνείται το μακιγιάζ και επιλέγει τη φυσικότητα. ”Δεν θέλω πια όταν φωτογραφίζομαι να με κάνουν να μοιάζω με την όμορφη μικρή αδερφή μου”.

”Δεν έχω κανένα τέτοιο άγχος. Ποτέ άλλωστε δεν ένιωθα όμορφη, με την κλασική έννοια. Διαφορετική ναι, όμορφη όχι. Δεν έχω ούτε το τέλειο σώμα ούτε το τέλειο πρόσωπο. Δεν φρικάρω όμως. ” Δίνουμε τα συγχαρητήριά μας. Κι ένα χειροκρότημα στη Μαρία, γιατί όχι. Κι ένα δεύτερο.

Μία από τις πολύ ωραίες δουλειές με φωτογράφο τον Κοσμά Κουμιανό. Τα είπε και ωραία στην δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα, να το παραδεχτούμε.