CELEBRITIES

Γιατί τόσο καιρό δεν είχαμε προσέξει το instagram της Μαρίας Μενούνος; Γιατί;

Ίσως και να είναι ο ορισμός του "American dream". Όντας μετανάστρια 2ης γενιάς στις ΗΠΑ, η Μαρία Μενούνος έχει καταφέρει σε πολύ μικρή ηλικία να τη γνωρίζει ολόκληρη η Αμερική και όχι μόνο.

Στα 90’s κέρδισε δύο τίτλους ομορδιάς στη Μασαχουσέτη, το 2004 το περιοδικό People τη συμπεριέλαβε στη λίστα του με τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους παγκοσμίως, έχει υπάρξει κεντρική παρουσιάστρια διαφόρων shows στην αμερικανική τηλεόραση και εξακολουθεί, έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως το Fantastic Four (2005) και το Kickin It Old Skool (2007), ενώ το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα.

Παρόλ’ αυτά, η Μαρία Μενούνος παραμένει απλή, πάντα χαμογελαστή και προσιτή, διατηρεί την αθώα παδικότητά της, όντας παράλληλα μία προσηλωμένη επαγγελματίας και ένα από τα top ονόματα της τηλεοπτικής αρένας των ΗΠΑ.

Το κορίτσι αυτό, όμως, ξεχωρίζει για έναν ακόμη λόγο, που -δυστυχώς- κι εμείς αργήσαμε να ανακαλύψουμε. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram περιέχει μερικές φωτογραφίες που μόνο απαρατήρητες δεν μπορούν να περάσουν.

Επειδή είναι αρκετές, διαλέξαμε μερικές από αυτές ενδεικτικά και σου τις παρουσιάζουμε.

Η Μαρία και οι διάσημες φίλες της

Η Μαρία και το απαράμιλλο στυλ της

Η Μαρία έχει κορμί θανατηφόρο