CELEBRITIES

Η Μαρία Κορινθίου απαντάει στις φήμες για τα ενθέματα σιλικόνης στα οπίσθιά της

Πριν λίγο καιρό η Μαρία Κορινθίου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Down Town και φυσικά αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο, καθώς η ηθοποιός εμφανίστηκε στο εξώφυλλο ημίγυμνη αποκαλύπτοντας τις καμπύλες της, που της χάρισαν και το παρατσούκλι ''Η Ελληνίδα Kim Kardashian''.

Τα σχόλια σχετικά με το έντονο photoshop έκαναν το γύρο του internet αλλά και των τηλεοπτικών πάνελ και δεν σταμάτησαν ούτε όταν ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram την αρετουσάριστη φωτογραφία. Μάλιστα πολύ σχολίασαν ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερα οπίσθια.

Η παραγγελιά μου μόλις έφτασε! Όπως με θέλετε! Αρετουσάριστη! Τα φιλιά μου

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) on

Ένα μήνα μετά, η Μαρία μίλησε στο People σχετικά με τη φωτογράφιση και απάντησε στις φήμες για την πλαστική επέμβαση στα οπίσθιά της. Όπως γράφει χαρακτηριστικά και η δημοσιογράφος που την συνάντησε, η πρώτη της αντίδραση, όταν την είδε, ήταν να καταλάβει αν έχει όντως βάλει ενθέματα και η ηθοποιός της είπε γελώντας ”Όχι, ρε Βένια, τόσα χρόνια με ξέρεις. Ορίστε, πιάσε με να με δεις, για να καταλάβεις”.

Είναι «ψεύτικα»; Θέλω να πω, έχεις βάλει ε​νθέματα​;

Εσύ που τα έπιασες, τι λες; Γιατί 15 χρόνια με τα ίδια οπίσθια με γνωρίζετε και με το ίδιο στήθος. Γιατί και για το στήθος έχω ακούσει ότι είναι ψεύτικο. Και για τη μύτη. Ε, λοιπόν, όχι. Δεν έχω κάνει καμία πλαστική επέμβαση.

 

Μπορείς να διαβάσεις όλη τη συνέντευξη στο περιοδικό People που κυκλοφορεί την Κυριακή.