CELEBRITIES

Τι κάνουν οι φίλες; Μαίρη Συνατσάκη-Μαρία Ηλιάκη ποζάρουν ημίγυμνες

Το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν μας βρήκε να απορούμε για το διαζύγιο της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου. Η είδηση επισκίασε κάθε άλλο γεγονός της showbiz και κανείς δεν έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα σε μία φιλία που λέει πολλά.

Μαίρη Συνατσάκη και Μαρία Ηλιάκη είναι πλέον αχώριστες. Περνούν το καλοκαίρι τους μαζί και κάνουν διακοπές ενώ δεν παραλείπουν να ποστάρουν και φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Η Μαρία Ηλιάκη λίγο πριν την αυλαία του ”Δέστε τους” φάνηκε να παίρνει αποστάσεις από την Κατερίνα Καινούργιου με την οποία ξεχειμώνιασε τηλεοπτικά και προσωπικά.

Στην τελευταία εκπομπή την ευχαρίστησε δημοσίως γιατί στάθηκε στο πλευρό της στα δύσκολα όμως μέχρι εκεί. Οι κοινές τους εμφανίσεις έπαψαν και η Μαρία άλλαξε κατεύθυνση.

Μαίρη και Μαρία ήταν φίλες από παλιά όμως δεν έκαναν στενή παρέα. Το καλοκαίρι του 2014 τις βρίσκει ανανεωμένες (γενικώς) και κολλητές. Λέτε να δούμε συνεργασία το χειμώνα;

Έκαναν χαμάμ και πόσταραν φωτογραφίες τους αμακιγιάριστες και ημίγυμνες. Όπως κάνουν όλα τα κορίτσια, έτσι κι αυτές. Την παρέα τους συμπληρώνει η Ράνια Θρασκιά και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 

 

Πώς διαμορφώνεται όμως ο ”χάρτης της φιλίας” στην ελληνική showbiz;

Μαρία Μπεκατώρου-Κατερίνα Καινούργιου

 

Δέσποινα Βανδή-Γωγώ Μαστροκώστα

 

Έλενα Παπαβασιλείου-Σόφη Πασχάλη

 

Σίσσυ Χρηστίδου-Μαρία Κορινθίου

 

Ελεονώρα Μελέτη-Σαμάνθα Αποστολοπούλου

 

Μαριέττα Χρουσαλά-Μαρία Μενούνος

Ρούλα Κορομηλά-Δούκισσα Νομικού

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!