CELEBRITIES

Η Μαρία Μπεκατώρου, οι ρετουσαρισμένες φωτογραφίες με μαγιό και η αποστομωτική απάντηση

Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και στην Φανή Πλατσατούρα και μίλησε με πολλή ειλικρίνεια για την εικόνα της, για τις φωτογραφίες με μαγιό αλλά και για τα στημένα παπαράτσι θέματα.

Αναπολείς τα χρόνια του Τηλεάστυ που κυκλοφορούσες άβαφη στους δρόμους και δε σε αναγνώριζε κανείς;

Και τώρα δε με νοιάζει αν με δουν να κυκλοφορώ άβαφη στους δρόμους. Δε μου είναι καθόλου καταπιεστικό. Από το Τηλεάστυ ήρθα τώρα. Πάω και τους βλέπω συνέχεια. Είκοσι χρόνια πέρασα εκεί μέσα, μία ζωή ολόκληρη. Θα σου όμως μία αλήθεια. Όταν πηγαίνω στη θάλασσα, εκεί ναι, έχω το νου μου. Δε θέλω να με δουν με μαγιό, γιατί δεν έχω ωραίο σώμα. Για αυτό συνήθως επιλέγω απομονωμένες παραλίες.

Για αυτό δεν κάνεις σέξι φωτογραφίσεις;

Δεν κάνω προκλητικές φωτογραφίσεις γιατί δε με εκφράζουν. Δε νιώθω σέξι. Και δεν το λέω από πουριτανισμό αυτό. Επίσης, δεν είμαι από αυτές που τους αρέσει το υπερβολικό ρετούς. Εμένα για να βγει ωραίο το σώμα μου ξέρω ότι πρέπει να πέσει ρετούς. Δεν είναι ωραίο λοιπόν να σε βλέπουν τη μία μέρα στα περιοδικά ρετουσαρισμένη και την επόμενη να αντικρίζουν μία άλλη εικόνα. Για αυτό το λόγο οι paparazzi φωτογραφίσεις που έχω κάνει με μαγιό ήταν όλες κατόπιν συνεννόησης.

Κι αν σε πετύχει φωτογράφος στην παραλία χωρίς να το έχετε προσυμφωνήσει;

Εκεί ντύνομαι και απομακρύνομαι διακριτικά.