CELEBRITIES

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαθαν Lady Gaga και Bradley Cooper

NDP Photo Agency

Καλεσμένη του talk show «Ενώπιος Ενωπίω» που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 ήταν η Μαρία Σάκκαρη το βράδυ της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου. Μεταξύ άλλων η επιτυχημένη αθλήτρια του τένις μίλησε για τον συναθλητή της Στέφανο Τσιτσιπά, με τον οποίο δημοσιεύματα την ήθελαν ζευγάρι. Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους, ωστόσο, όπως τόνισε «ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει».

Διάβασε ακόμα: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια γενναία απόφαση. “Είμαι εξαρτημένος από τα social media. Τα κλείνω όλα”

«Είναι ακριβώς το ίδιο όταν συμβαίνει με δύο ηθοποιούς, οι οποίοι είναι πρωταγωνιστές σε μια σειρά, κατευθείαν θα βγουν και θα πουν ότι είναι ζευγάρι. Είναι ακριβώς το ίδιο. Επειδή εμείς δεν είχαμε ποτέ έναν άντρα και μια γυναίκα, το θεώρησαν δεδομένο ότι είμαστε ζευγάρι. Αυτό ξεκίνησε όταν παίζαμε μαζί διπλά. Εκεί, με αυτό το φιλί που μου έδωσε όταν τελείωσε ο αγώνας, που ήταν τελείως φυσικό. Του βγήκε εκείνη τη στιγμή γιατί κερδίσαμε τον Φέντερερ και τον κέρδισε κι εκείνος για πρώτη φορά, ήταν πριν την Αυστραλία, εκεί φούντωσαν όλες οι φήμες» εξήγησε η Μαρία Σάκκαρη και κουνήσαμε το κεφάλι μας με κατανόηση σκεπτόμενες περιπτώσεις όπως της Lady Gaga και του Bradley Cooper, αλλά και στα δικά μας της Ελλάδας, του Ανδρέα Γεωργίου και της Ελένης Βαΐτσου κάποτε στο «Μπρούσκο και του Παπακαλιάτη με τις συμπρωταγωνίστριές του σχεδόν σε όλες τις σειρές της καριέρας του.

Σε περίπτωση που δεν κατάλαβες τι εννοώ θα σου πω ότι η εμφάνιση της Lady Gaga και του Bradley Cooper πέρσι στη σκηνή των Όσκαρ είχε πυροδοτήσει φήμες ενός παράνομου έρωτα, ωστόσο όπως είπε η Lady Gaga όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα της τέλειας υποκριτικής και των δύο, αφού αυτό ήθελαν να νομίζει το κοινό που θα τους έβλεπε να ερμηνεύουν το τραγούδι Swallow από την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται».

«Δεν παίζει τίποτα. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα παίξει κάτι μελλοντικά, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, δεν ξέρεις τι θα γίνει όταν φύγεις από εδώ πέρα», συμπλήρωσε η Μαρία Σάκκαρη αφήνοντας ένα παραθυράκι ελπίδας στους θαυμαστές που τους θέλουν μαζί και συνέχισε να μιλά για τον φίλο και συναθλητή της.

AP Photo/Trevor Collens

AP Photo/Trevor Collens

«Ο Στέφανος είναι παιδί θαύμα. Αυτό που έχει καταφέρει σε αυτή την ηλικία είναι όχι μόνο αξιοθαύμαστο, είναι κάτι τόσο διαφορετικό που πολλοί λίγοι το έχουν καταφέρει μέχρι τώρα, πόσω μάλλον από την Ελλάδα. Νομίζω ότι και γι’ αυτόν δεν υπάρχει ταβάνι, μας το έχει αποδείξει πολλές φορές. Πιστεύω ότι θα φτάσει στο νούμερο 1 κάποια στιγμή κι έχει όλα τα προσόντα. Τσαντίζομαι πάρα πολύ με ανθρώπους, οι οποίοι, όταν χάνει ένα ματς ή δύο, που είναι ανθρώπινο, αμέσως λένε “ήταν φωτοβολίδα, ήταν εκτόξευση” νομίζω ότι είναι πολύ άσχημο να χαρακτηρίζεται έτσι. Είμαστε από τα καλύτερα ζευγάρια στο χώρο του τένις σήμερα γιατί ταιριάζει το παιχνίδι μας. Του χρόνου θα παίξουμε μαζί, διπλό μεικτό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν όλα πάνε καλά και νομίζω ότι θα έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και χημεία μέσα στο γήπεδο», είπε η Μαρία Σάκκαρη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency