CELEBRITIES

Μαρία Ναυπλιώτου με το μπικίνι της και φόντο τη Χρυσή του νομού Λασιθίου

Πού να απευθυνθώ; Νομίζω πως αρμοδιότερος επί του θέματος είναι ο ΕΟΤ. Καμπάνιες για τις ελληνικές ομορφιές, για τα νησιά, για τις θάλασσες, για τον ήλιο, για τις νοστιμιές, για τη φιλοξενία. Χωρίς την Μαρία Ναυπλιώτου πού πάμε παιδιά; Γίνονται λάθη. Την έχουμε δει ως πρωθιέρεια της τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, να μην τη δούμε να κάνει και μία βουτιά στα τυρκουάζ νερά (πέλαγος ας διαλέξουν οι υπεύθυνοι - δε θα παρέμβω στη δουλειά τους);

Διάβασε ακόμα: Η Μαρία Ναυπλιώτου έγινε 50 ετών κι αν θέλετε το πιστεύετε

Είναι ιδανική επιλογή και μιλώ με αποδείξεις φωτογραφικές. Η Κρήτη, η ωραία Κρήτη που θα έλεγε και η Σοφία Φιλιππίδου. Μας δείχνει τη Χρυσή, αποκαλούμενη και ως Γαϊδουρονήσι, νησίδα του Λιβυκού πελάγους, του νομού Λασιθίου και μετά μας αποτελειώνει. Ποζάρει με το μαύρο μπικίνι της και η καρτ ποστάλ είναι έτοιμη για έκδοση. Greece: a 365 day destination.

 

Πάρε τον χρόνο σου, εδώ είμαι εγώ, δε βιάζομαι. Πάρε το χρόνο σου και θαύμασε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες που έβγαλε ετούτος εδώ ο τόπος. Χειροκροτήματα: προαιρετικά.

Η Χρυσή βρίσκεται περίπου 15 χλμ. (9 μίλια) νότια της Ιεράπετρας ενώ 700 περίπου μέτρα ανατολικά της, βρίσκεται η νησίδα Μικρονήσι. Είναι μία από τις πολλές νησίδες που περιτριγυρίζουν την Κρήτη. Έχει έκταση 4,743 τ.χλμ. Η Χρυσή περιτριγυρίζεται από πολλές παραλίες με χρυσαφένια αμμουδιά, στις οποίες οφείλει άλλωστε και το σύγχρονο όνομά της. Την καλοκαιρινή περίοδο δέχεται πολλούς επισκέπτες, οι οποίοι προσεγγίζουν το νησί με τουριστικά καραβάκια από την Ιεράπετρα. Είναι νησί εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς και πάνω του βρίσκεται το μεγαλύτερο φυσικά διαμορφωμένο δάσος Άρκευθου (επιστ. ονομασία Juniperus macrocarpa).

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/marianafpliotou