CELEBRITIES

To Dr. Love εξώφυλλο της Μαρίας Μπακοδήμου και όσα είπε πρώτη φορά για το Power of Love

Η Μαρία Μπακοδήμου δίνει συνέντευξη στους Νάνσυ Φαφούτη και Τάσο Μπισμπίδη για το περιοδικό Down Town και φωτογραφίζεται ως Dr. Love από τον Κοσμά Κουμιανό αφού μετά το Power of Love είναι ειδικός. Μιλά για το παιχνίδι και απαντά σε όσους μίλησαν για ένα reality χωρίς αισθητική και μέτρο. Παραδέχεται πως άλλαξε τη ζωή της και ήταν μία ευκαιρία να κάνει γενική επανεκκίνηση.

Εάν μας έλεγαν ένα χρόνο πριν ότι θα παρουσίαζες κάτι σαν το Power of Love, δε θα το πιστεύαμε. Είναι τελικά ένα παρεξηγημένο project;

Δεν ξέρω να σας πω έαν είναι παρεξηγημένο ως concept. Εγώ ένιωσα πολύ ωραία όταν μου το πρότειναν και είπα το ναι. Μου άρεσε και σε συνδυασμό με το ότι θα γινόταν  σε μία άλλη χώρα. Έφυγα από τα δεδομένα μου και το είχα πολύ μεγάλη ανάγκη. Ήταν ένα δώρο το Power of Love. Ήταν σαν αφετηρία μίας δεύτερης, καινούργιας ζωής.

 

Πώς το εννοείς; Τι άλλαξε δηλαδή στη ζωή σου;

Ήμουν σε ένα μεταβατικό στάδιο που ήθελα να αλλάξω πολλά πράγματα. Μέσα σε όλα, ήρθε και η αλλαγή χώρας. Ξεκίνησα με νέα σχέδια, σε νέο περιβάλλον, έτοιμη να εξερευνήσω κάτι φρέσκο. Ήταν σαν να ξαναέζησα μία άλλη εφηβεία, σα να έφυγα για φοιτήτρια.

Εσύ τι κέρδισες από το Power of Love;

Έμαθα πως είναι να δουλεύεις σε ένα reality. Είναι πολύ διαφορετικό από μία εκπομπή. Παράλληλα έμαθα πώς μπορείς να διαχειρίζεσαι ανθρώπους που δεν είναι επαγγελματίες, δεν είναι καλεσμένοι σου, δεν είναι συνεργάτες, δεν είναι άτομα της showbiz και δεν ξέρουν τους κανόνες της τηλεόρασης. Αυτό έχει τα καλά του, γιατί έχουν μία ωραία αθωότητα, αλλά και τα κακά του, γιατί μπορεί να μην καταλαβαίνουν τα όρια της τηλεόρασης.

Το ότι ήταν reality δε σε επηρέασε;

Καθόλου δεν το σκέφτηκα. Άκουγα που έλεγαν reality με αρνητική απόχρωση και λέω ”αλήθεια; Έχει κάτι αρνητικό το reality;” Όταν μου προτάθηκε, μου άρεσε πολύ, κυρίως γιατί είχε θέμα τις σχέσεις. Ως δημοσιογράφος στα περιοδικά που δούλευα- για παράδειγμα στο Status με τη στήλη Πόλεμος και Ειρήνη- έγραφα πάντα για τις σχέσεις. Οι σχέσεις ήταν το καλύτερό μας με τις φίλες μου, για να συζητάμε, να λέμε, να γελάμε. Γι’ αυτό ήθελα πολύ να το κάνω.

Γκούγκλαρες να δεις τι λένε για σένα;

Γκούγκλαρα αλλά δεν έψαχνα να δω τι λένε με αγωνία, δε με ενδιέφερε πραγματικά. Το καλύτερό μου ήταν να βλέπω το Gala και να διαβάζω σχόλια στο Twitter. Είναι απόλαυση. Έχω ακούσει ότι «πείναγαν τα παιδάκια μου και το έκανα», «πείναγε η μάνα μου και έπρεπε να κάνει επέμβαση καταρράκτη και δεν είχα λεφτά». Όλοι υποτίθεται ότι στεναχωριούνται πάρα πολύ για εμένα που κάνω αυτό το πράγμα. Τι να πω;