CELEBRITIES

Μαρία Μπακοδήμου: Οι φωτογραφίες που πυροδοτούν φήμες για νέο έρωτα

Με τίτλο «Ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών» κυκλοφόρησε ένα νέο δημοσίευμα για τη Μαρία Μπακοδήμου. Το δημοσίευμα που φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού "You Weekly" περιλαμβάνει φωτογραφίες από την βραδινή έξοδο της παρουσιάστριας του Open με έναν γοητευτικό συνοδό, αγνώστων λοιπών στοιχείων, ενώ αναφέρει πως «ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί η μεταξύ τους σχέση». Τις φωτογραφίες και το δημοσίευμα σχολίασε σήμερα η ομάδα του Πρωινού.

Διάβασε επίσης: Η Μαρία Μπακοδήμου μιλά για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ και τη νέα της σεζόν στο Open

Μαζί σχολιάστηκε και μια πρωινή της βόλτα με τον γιο της Άρη, καθώς και η ομοιότητα του γιου της με τον πατέρα του, Δημήτρη Αργυρόπουλο.

 

«Για τα προσωπικά μου δεν μιλάω. Αν ήμουν με κάποιον που θα το δήλωνα, θα το είχατε μάθει. Ιδανικές συνθήκες είναι να υπάρχει ένας άνθρωπος που να σου εμπνεύσει τη συγκατοίκηση. Όταν μια σχέση δοκιμαστεί και αισθανθείς ότι με αυτό τον άνθρωπο ταιριάζεις, έχεις κοινούς παρονομαστές και κοινές αξίες, θέλεις να κοιμάσαι και να ξυπνάς μαζί του», είχε δηλώσει η ίδια στο περιοδικό People πριν από λίγο καιρό. «Είχα ένστικτο στο λάθος. Έχω κάνει πολλές λάθος επιλογές και μάλλον τις έχω κάνει επίτηδες. Πάντα είχα έναν φόβο με τις σχέσεις και τη δέσμευση. Προτιμούσα να κάνω επιλογές που να μη με οδηγήσουν σε μια σοβαρή σχέση που να πρέπει να διαχειριστώ, αλλά να κάνω επιλογές που ο αποχωρισμός θα μου ήταν πολύ εύκολος. Δεν θα άλλαζα τίποτα από αυτά που έχω ζήσει. Για κάποιο λόγο λειτουργούσα έτσι. Πλέον, θεωρώ πως το έχω ξεπεράσει», συμπλήρωνε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η τελευταία γνωστή σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου μετά από το διαζύγιό της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, ήταν αυτή με τον Τίμο Λειβαδίτη. Παρόλο που ούτε τότε μιλούσε δημόσια για την σχέση της είχε εξηγήσει τι αγαπά στον σύντροφό της σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ. «Ντρέπομαι να μιλώ για τα προσωπικά μου γιατί νομίζω πως, όταν τα μοιράζομαι, χάνουν ότι μαγικό έχουν», είχε πει το μακρινό 2013 ενώ τον Νοέμβριο του 2017 επιβεβαίωνε τον χωρισμό τους λέγοντας σε τηλεοπτική της εμφάνιση: «Ερωτευμένη δεν είμαι αυτήν τη στιγμή». Έκτοτε ακολούθησαν φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με Τούρκο επιχειρηματία, όσο βρίσκοταν στην Κωνσταντινούπολη για την παρουσίαση του reality σχέσεων “Power of Love” αλλά και με τον πρώην παίχτη του show, Τζόνι Αμπατζόπουλο.

 

«Οι περισσότερες σχέσεις που μου έχουν χρεώσει όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχουν. Η φήμη για τον Τούρκο επιχειρηματία ήταν… πέρα για πέρα αληθινή» είπε πρόσφατα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» η Μαρία Μπακοδήμου, διαψεύδοντας με τα γέλια της, τις φήμες για την προσωπική της ζωή και συνέχισε: «Το αστείο είναι ότι θα μπορούσα εγώ αυτόν τον επιχειρηματία να τον έχω συναντήσει σε κάποιο εστιατόριο ή κάπου στην Κωνσταντινούπολη και να ντρέπομαι γιατί αν αυτός ήξερε τι κυκλοφορεί για εμάς τους δύο, μπορεί να νόμιζε ότι κάθομαι και φτιάχνω εγώ ιστορίες. Ότι πήραν ως αποδεικτικό μια φωτογραφία με μένα και τον Τζόνι από παλιά για να πουν ότι έχουμε σχέση, είναι αστείο».

Η Μαρία Μπακοδήμου παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Ένας για όλους» στο Open Beyond, ενώ ετοιμάζει ένα ακόμα τηλεοπτικό project στο ίδιο κανάλι που έχει να κάνει με το στιλ της γυναίκας και τη μόδα. «Είναι make over στην ουσία», διευκρίνισε η παρουσιάστρια.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/opentvgr