CELEBRITIES

Μαρία Μπακοδήμου- Δημήτρης Αργυρόπουλος: Τα αστεία δημόσια σχόλια που αντάλλαξαν για τη διατροφή των γιων τους

Instagram/mariabacodimou

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ο Δημήτρης Αργυρόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου είναι πάντα ενωμένοι ως γονείς των δύο γιων τους, Νικήτα και Άρη. Το πρώην ζευγάρι έχει καταφέρει να έχει μια πολύ καλή σχέση που εκφράζεται σε κάθε δημόσια αναφορά του ενός προς τον άλλο.

Φέτος οι δυο τους μοιράζονται την ίδια τηλεοπτική στέγη καθώς η παρουσιάστρια συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και ο πρώην σύζυγός της σε εκείνη του «My Style Rocks» που προβάλλονται από τον ΣΚΑΪ. Στα πλατό του σταθμού συναντήθηκαν χθες και μοιράστηκαν το στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους στους λογαριασμούς τους στο Instagram, αποδεικνύοντας με τα σχόλια τους ότι αν μη τι άλλο την σχέση τους χαρακτηρίζει το χιούμορ.

«Πέρασα να πάρω τη διατροφή» έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου δημοσιεύοντας την φωτογραφία τους μαζί με την παρουσιάστρια του My Style Rocks, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

Πανομοιότυπη φωτογραφία δημοσίευσε και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος απαντώντας της: «Ωχ! Τελικά για την διατροφή ήρθε… Ας κάνω τον χαριτωμένο».

 

Όπως είχε δηλώσει η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξή της η σχέση μεταξύ τους εξελίχθηκε με το πέρασμα του χρόνου. «Δεν είμαι φίλη με όλους τους πρώην μου. Τώρα είμαι φίλη, ας πούμε, με τον μπαμπά των παιδιών μου, τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Είχαμε μια σχέση μέχρι πρότινος οριακά καλή γιατί είμαστε γονείς, στην πορεία όμως που μεγαλώσαμε και ωριμάσαμε μπορώ να πω ότι είμαστε πιο καλά από ποτέ. Νιώθω πιο ασφαλής μαζί του γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών και μπορώ εάν χρειαστεί να ζητήσω την βοήθεια του», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/mariabacodimou