CELEBRITIES

Μαρία Μπακοδήμου- Δημήτρης Αργυρόπουλος: Η αποχαιρετιστήρια φωτογραφία με τον γιο τους, Νικήτα

Κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά αποδεκτά και δύσκολα αμφισβητούνται. Όπως το ότι η γη είναι στρογγυλή, τα δέντρα πράσινα και οι γιοι της Μαρίας Μπακοδήμου κουκλάκια ζωγραφιστά. Ειδικά για το τελευταία, εδώ στο Ladylike, επικρατεί πλήρης ομοφωνία.

Για το μεγάλο γιο θα σου μιλήσω ευθύς αμέσως, τον 18χρονο Νικήτα, καρπό του έρωτα της παρουσιάστριας με τον γοητευτικό εκδότη του περιοδικού “Γυναίκα”, Δημήτρη Αργυρόπουλο (ο οποίος φέτος συμμετέχει και στην κριτική επιτροπή του “My Style Rocks”). Ο πρωτότοκος έφυγε για σπουδές στην Αμερική και οι γονείς, κεράκια αναμμένα, τον ξεπροβόδισαν. Έβγαλαν κι αναμνηστική φωτογραφία στο αεροδρόμιο.

Η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram με ειδική αφιέρωση για τον γιόκα της.

«Η στιγμη που έρχεται πριν καν καταλάβεις οτι πέρασαν 18 χρονια και το παιδί σου φεύγει απο το σπίτι για σπουδές και για να στήσει τη ζωή του με τις δικές του επιλογές. Πίσω απο τα χαμόγελα κρύβεται τεράστια συγκίνηση και πολλα δάκρυα για την άδεια φωλιά. Καλο ταξίδι σε ολα τα παιδια που αρχίζουν το δικό τους δρόμο . Σε αγαπάω Νικητα μου κι εχω να πω οτι “Καλα τα καταφέραμε μεχρι εδω” #family #lifegoals #youngdreams», γράφει η τρυφερή μαμά.