CELEBRITIES

Η Μαρία Μπακοδήμου μιλά για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ και τη νέα της σεζόν στο Open

NDP Photo Agency

Αθόρυβα έγινε η μετακίνηση της Μαρίας Μπακοδήμου από το δυναμικό του ΣΚΑΪ σε αυτό του Open το περασμένο καλοκαίρι. Η Μαρία Μπακοδήμου παρουσίαζε τα τελευταία δύο χρόνια το "Power of Love" το reality σχέσεων σε παραγωγή Acun Illicali, το οποίο πλέον έχει μπει στον «πάγο» για τον ΣΚΑΪ. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια εξήγησε τους λόγους της μετακίνησής της στο περιοδικό People, όπου παραχώρησε συνέντευξη.

Διάβασε επίσης: To θρίλερ με τον ΣΚΑΪ και τον Acun Ilicali μόλις έληξε. Η συνεργασία τους συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν

«Φέτος θα είμαι στο OPEN. Τα projects που μου πρότειναν από τον σταθμό ήταν τόσο ελκυστικά που η θετική μου απάντηση ήταν μονόδρομος. Από τον ΣΚΑΙ μου έγινε μια πρόταση που δεν την βρήκα ελκυστική. Το Power of Love δεν θα ήθελα να το παρουσιάσω ακόμα κι αν γινόταν ξανά. Ήταν κάτι που είχα πει και στην παραγωγή του παιχνιδιού. Θεωρώ πως έκανε τον κύκλο του με εμένα στην παρουσίαση», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Όσο για τις λεπτομέρειες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν θα αναλάβει για πρώτη φορά στην καριέρα της να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι (να σου θυμίσω ότι τηλεπαιχνίδι θα παρουσιάσει και το άλλοτε τηλεοπτικό έτερο ήμιση της παρουσιάστριας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Πρόσκειται για το “Divivded” που θα παίζει στον Alpha στη ζώνη 15.00 – 17.00). Το τηλεπαιχνίδι «Ένας για Όλους» κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στο Open.

Διάβασε ακόμα: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση με εκπομπή στον Alpha

«Το συγκεκριμένο format μου άρεσε γιατί, πέρα από μια πρόκληση, είναι παρεΐστικο. Η ομάδα που παίζει είναι μια παρέα που διεκδικεί το όνειρό της: από το να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό μέχρι να ανοίξει ένα εστιατόριο. Ουσιαστικά παίζουν για αυτό το όνειρο-στόχο. Η διαφορά είναι πως ένας από αυτούς έχει ηγετικό ρόλο, που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Αυτός είναι ο Ένας για Όλους. Το όλο κόνσεπτ της παρέας μού δημιούργησε πολύ ωραία διάθεση, γιατί κι εγώ σε όλες τις δουλειές που έκανα στη ζωή μου συνεργάστηκα με ομάδες που στην πορεία γίνονταν παρέες. Πάντα λειτουργούσα με αυτό τον τρόπο και ήθελα με τους συνεργάτες μου να νιώθω οικεία για να το χαρώ», είπε η ίδια στη συνέντευξή της στο People.

Αυτό όμως δεν είναι το μόνο project που αναλαμβάνει η Μαρία Μπακοδήμου στον σταθμό. Η ίδια θα παρουσιάσει ένα ακόμα project, που αφορά τη μόδα και το στιλ. Η νέα αυτή εκπομπή έχει να κάνει με τη διαδικασία του makeover. «Μια γυναίκα που για κάποιο λόγο μπορεί να έχει αφήσει τον εαυτό της έρχεται σε εμάς, ύστερα από προτροπή είτε ενός φίλου είτε ενός συγγενή, ώστε να ανανεώσει την εικόνα της μέσα από τις στιλιστικές συμβουλές που θα της δώσουμε», εξήγησε στην ίδια συνέντευξη που θα κυκλοφορήσει με το People την Κυριακή.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency