CELEBRITIES

Η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε στο απαξιωτικό σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη για το Power of Love

Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για όλα. Αναφέρθηκε φυσικά και στο Power of Love, το οποίο παρουσιάζει στην τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. Κλήθηκε επίσης να σχολιάσει και στην άποψη που εξέφρασε πριν λίγο καιρό ο Νίκος Μουρατίδης λέγοντας πως «Η Μαρία Μπακοδήμου έφτασε στο σημείο να κάνει φέτος αυτό το σκουπίδι». 

Εκείνη επέλεξε να απαντήσει ως εξής: «Δεν έχω συζητήσει με τον Μουρατίδη για να απαντήσω. Είπε την άποψή του. Το δικό μου συμπέρασμα από όλα τα σχόλια που έχω ακούσει είναι ότι ο κόσμος το βλέπει, το αγαπάει και συμμετέχει. Επιπλέον κανένας δικός μου άνθρωπος, κάποιος που αγαπάω και εμπιστεύομαι, δεν μου έχει πει πως είναι κάτι που δεν μου πάει και δεν θα έπρεπε να το κάνω». Η παρουσιάστρια πρόσθεσε πως «σε όλα τα πράγματα που κάνω στη ζωή μου, είτε την επαγγελματική είτε την προσωπική, έχω μέσα μου ένα καμπανάκι. Όταν αυτό το καμπανάκι χτυπήσει, σημαίνει πως κάτι δεν μου πάει καλά. Δεν μου έχει χτυπήσει κανένα καμπανάκι. Μου αρέσει να πηγαίνω στην Κωνσταντινούπολη, μου αρέσει να δουλεύω για το συγκεκριμένο concept και νιώθω πολύ τυχερή».

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε επίσης και για τον «τηλεοπτικό σύντροφό» της και κουμπάρο, Φώτη Σεργουλόπουλο: «Με τον Φώτη, αν και είχαν γραφτεί διάφορες ανακρίβειες για τη σχέση μας, είμαστε καλά. Έχουμε ζήσει μια ζωή μαζί. Έχει βαφτίσει τον Άρη, το μικρότερο γιο μου, κι εγώ τον Γιώργο. Ήμασταν οικογένεια και εξακολουθούμε να είμαστε. Το γεγονός πως δεν συνεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή δεν αλλάζει στο παραμικρό τη σχέση μας».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency