CELEBRITIES

Η Μαρία Μπακοδήμου ακύρωνε συνεχώς τον γάμο της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Ο λόγος αξιοσέβαστος

NDP Photo Agency

Περίπου 15 φορές είχε ακυρωθεί ο γάμος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου προτού τελικά γίνει, όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια στην κάμερα του Happy Day. Αυτό ωστόσο που αξίζει να διαβάσεις είναι το γιατί το ακύρωναν ξανά και ξανά. Η Μαρία Μπακοδήμου ήθελε τα παιδιά της να πάρουν το δικό της επίθετο και όχι του Δημήτρη Αργυρόπουλου. Παρά το ότι ο αγώνας της τότε αποδείχτηκε «μάταιος» η ίδια συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είχε δίκιο που διεκδικούσε κάτι τέτοιο. Φυσικά και είχε. Όταν κάτι δεν συνηθίζεται δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο να γίνει.

«Το βρίσκω πάρα πολύ λογικό. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δίνουμε το επώνυμο μόνο των ανδρών. Εγώ δεν έχω αδερφό για να γίνει κάποιος Μπακοδήμος. Και εκείνος επέμενε να γίνει Αργυρόπουλος. Και τσακωθήκαμε για άλλη μια φορά. Ήταν ακόμη μια φορά που ακυρωνόταν αυτός ο γάμος κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα, που είχε ακυρωθεί άλλες 15 φορές από καβγάδες. Για τους ίδιους λόγους. Και παίρναμε τη δικηγόρο και της λέγαμε να τον ακυρώσει. Θα μου άρεσε να έχουν τα παιδιά και τα δυο επίθετα. Και της μαμάς και του μπαμπά», σημείωσε η Μαρία Μπακοδήμου που ωστόσο δεν είδε την επιθυμία της να εισακούεται. Οι δύο γιοι που απέκτησε στον γάμο της, Νικήτας και Άρης έχουν το επώνυμο Αργυρόπουλος.

«Τις προάλλες που τον είδα του είπα ότι τα παιδιά έχουν το μέλλον μπροστά τους αν θέλουν να το αλλάξουν» είπε αναφερόμενη στον πρώην σύζυγό της γελώντας η Μαρία Μπακοδήμου που ελπίζει ακόμα και καλά κάνει.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency