CELEBRITIES

Το μήνυμα της Maria Menounos έναν χρόνο μετά τη διάγνωσή της με όγκο στον εγκέφαλο

Jordan Strauss/Invision/AP

Δέκα μήνες πριν, στα 39α γενέθλιά της η Maria Menounos υποβλήθηκε σε μία σημαντική επέμβαση για να αφαιρέσει όγκο από τον εγκέφαλό της. Η παρουσιάστρια, που είχε ανακαλύψει το πρόβλημα της υγείας της τον Απρίλιο του 2017, βγήκε νικήτρια από την μάχη που έδωσε, αφιέρωσε χρόνο στην υγεία της και δεν ξέχασε την περιπέτειά της, παρόλο που ο όγκος στον εγκέφαλό της αποδείχθηκε καλοήθης.

Τι θα γινόταν αν δεν είχε ψάξει τι ήταν αυτό που της προκαλούσε ζαλάδες, πονοκεφάλους και δυσκολία στην ομιλία; Αυτό αναρωτήθηκε έναν χρόνο μετά η Maria, προσπαθώντας να πει σε όλους ότι το ετήσιο check up υγείας, δεν είναι κάτι που μπορούν να αμελούν. Με μία μακροσκελή δημοσίευση της στο Instagram τόνισε ότι πρέπει να αγκαλιάσουμε το παιδί μέσα μας και να το φροντίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

«Πριν από έναν χρόνο έκανα μια πολύ σημαντική μαγνητική τομογραφία. Σας παρακαλώ κάντε τον ετήσιο έλεγχο της υγείας σας. Σας παρακαλώ κρατήστε ένα ημερολόγιο υγείας/ συμπτωμάτων πόνου για να το ελέγχετε κάθε χρόνο με τον γιατρό σας. Σας παρακαλώ προσέξτε την υγεία σας και ακούστε όταν το σώμα σας προσπαθεί να μιλήσεις Ενδιαφερθείτε αρκετά ώστε να ενεργήσετε. Φανταστείτε τον πεντάχρονο εαυτό σας. Τι θα του λέγατε αν είχε πόνους ή συμπτώματα; Θα τον αγαπούσατε αρκετά ώστε να τον πάτε στον γιατρό. Αγκαλιάστε τον 5χρονο εαυτό σας, είναι ακόμα εκεί μέσα», έγραψε η παρουσιάστρια.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP