CELEBRITIES

Μαρία Μενούνος: Το συγκινητικό βίντεο μετά την 7ωρη χειρουργική επέμβαση

Η Μαρία Μενούνος διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και τον Ιούνιο υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσής του, όπως δήλωσε και η ίδια σε συνέντευξή της όλα πήγαν καλά αλλά αυτό δεν αποκλείει την επανεμφάνισή του.

Η 39χρονη παρουσιάστρια έχει φανεί φοβερά δυνατή και μέσω του instagram της στέλνει όσο το δυνατόν περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία στον κόσμο που υποφέρει. Το τελευταίο της post ήταν ένα συγκλονιστικό βίντεο λίγων δευτερολέπτων, στο οποίο την βλέπουμε λίγο μετά την 7ωρη χειρουργική επέμβαση. Σε αυτό μουρμουρίζει τα λόγια της αγαπημένης ταινίας, Rocky τα οποία όπως γράφει στη λεζάντα την βοήθησαν σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής της.

”Όποιος με γνωρίζει καλά, ξέρει τι σημαίνουν για μένα οι ταινίες Rocky του Sylvester Stallone. Αυτή η ατάκα με βοήθησε στις πιο δύσκολες στιγμές μου. Αυτό το βίντεο είναι λίγο μετά την 7ωρη χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο. Δεν μπορούσα να δω τίποτα γιατί επηρεάστηκαν τα νεύρα από την επέμβαση, οπότε τα μάτια μου τρεμόπαιζαν και όλοι έκλαιγαν γύρω μου και αυτή ήταν η αντίδρασή μου. Αλήθεια, δεν έχει να κάνει με το πόσο πολύ χτυπάς. Αυτή είναι όλη η ατάκα, η οποία ελπίζω να σας δώσει έμπνευση: Επίτρεψέ μου να σου πω κάτι που ήδη ξέρεις. Ο κόσμος δεν είναι μόνο ηλιαχτίδες και ουράνια τόξα. Είναι πολύ σκληρός και κακός και δεν με νοιάζει πόσο σκληρός είσαι, θα σε χτυπήσει στα γόνατα και θα σε κρατήσει μόνομα εκεί αν τον αφήσεις. Εσύ, εγώ, κανείς δεν πρόκειται να σε χτυπήσει όσο δυνατά θα σε χτυπήσει η ζωή. Δεν έχει σημασία πόσο δυνατά θα σε χτυπήσει, αλλά πόσο μπροστά μπορείς να πας ενώ έχεις χτυπηθεί. Πόσο μπορείς να αντέξεις και να συνεχίσεις. Έτσι κερδίζεις”.

Δες το απόσπασμα της ταινίας στο βίντεο που ακολουθεί.