CELEBRITIES

Μαρία Μενούνος: Απέκτησε κόρη και πόζαρε μαζί της στο πρώτο τους εξώφυλλο

Instagram.com/Mariamenounos

Την πρώτη φωτογραφία του μωρού που απέκτησε μετά από χρόνια μάχης με την υπογονιμότητα, χάρισε τους fans της σε όλο τον κόσμο η Μαρία Μενούνος. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στον κόσμο την κόρη της και πόζαρε μαζί της για το πρώτο τους εξώφυλλο στο περιοδικο US Weekly. Και το όνομα αυτής Athena Alexandra.

«Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου», είπε η Μαρία Μενούνος για τη στιγμή που κράτησε πρώτη φορά στην αγκαλιά της την κόρη της. Η μικρή γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου μέσω παρένθετης μητέρας και η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Keven Undergaro βρίσκονταν εκεί στην αίθουσα τοκετού, για να γνωρίσουν επιτέλους το παιδί που λαχταρούσαν για χρόνια.

«Ο γιατρός κυριολεκτικά την άρπαξε και μου την έδωσε. Την έβαλα στο στήθος μου και ο Keven κι εγώ κοιτούσαμε ο ένας τον άλλο και επαναλαμβάναμε “Ω, Θεέ μου”. Ήταν απλή, αγνή, χαρά», σημείωσε μιλώντας στο US Weekly η παρουσιάστρια. «Ήταν σαν πρωινό Χριστουγέννων επί ένα εκατομμύριο», πρόσθεσε ο σύζυγός της.

Η Μαρία Μενούνος χρειάστηκε να κάνει ένα μακρύ ταξίδι 10 ετών μέχρι να καταφέρει να γίνει μητέρα. Αντιμετώπισε προβλήματα υπογονιμότητας και χρειάστηκε να υποβληθεί σε θεραπείες IVF, που σταμάτησε όταν διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο το 2017. Ο όγκος αφαιρέθηκε ωστόσο ο νευροχειρουργός της την απέτρεψε από το να κυοφορήσει. Η Μαρία Μενούνος προσπάθησε να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας το 2020 ωστόσο η διαδικασία δεν προχώρησε. Είχε εγκαταλείψει σχεδόν τις ελπίδες της, όταν τελικά τα κατάφεραν.

«Η Athena είναι το μωρό θαύμα μας. Νιώθω τόση ευγνωμοσύνη για εκείνη», είπε στο US Weekly. Η ίδια απάντησε στην ερώτηση πώς είναι τελικά να είναι μαμά.

«Καλύτερα απ’ ό,τι φανταζόμουν ποτέ. Είναι ευφορία. Για τόσο πολύ καιρό ένιωθα ότι κάτι έλειπε. Πάω σε παιδικά πάρτι και στενοχωριέμαι γιατί ήθελα τη δική μου οικογένεια. Τώρα νιώθω τόσο προσγειωμένη, σαν να βρίσκομαι επιτέλους εδώ που ανήκω», είπε η Μαρία Μενούνος.

Η Athena γεννήθηκε στο Milwaukee όπου οι γονείς της είχαν μεταβεί ήδη μία εβδομάδα πριν έρθει στον κόσμο για να συνοδεύσουν την παρένθετη μητέρα της στα ιατρικά της ραντεβού και να περάσουν χρόνο με την οικογένειά της. Όσο η ημερομηνία τοκετού πλησίαζε η Μαρία Μενούνος και ο Keven Undergaro αποφάσισαν να κλείσουν ένα δωμάτιο για την παρένθετη μητέρα στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Το πρώτο βράδυ της κοντά τους ήρθε η ώρα του τοκετού.

«Ένιωσα εκπληκτικά και ταυτόχρονα πολύ φυσικά, σαν να είμαστε μαζί για καιρό», είπε για το πώς ένιωσε όταν την κράτησε. «Ένα μέντιουμ μου είπε ότι θα είναι η μαμά μου σε μία άλλη της ζωή. Οπότε θυμήθηκα αυτό και σκέφτηκα ότι μπορεί γι’ αυτό να νιώθω έτσι», πρόσθεσε σε μία σουρεάλ στιγμή της συνέντευξής της.

Σε άλλο σημείο η Μαρία Μενούνος αναφέρθηκε στην πιο πρόσφατη διάγνωσή της με καρκίνο στο πάγκρεας. Όπως είπε ο όγκος έχει αφαιρεθεί με επιτυχία. «Νιώθω υπέροχα, δόξα τον Θεό. Ο όγκος είχε το μέγεθος ενός μωρού. Έχω καισαρική τομή, βασικά, ακόμα κι αν δεν έκανα ποτέ παιδί. Γέννησα με άλλον τρόπο», σημείωσε.

Η Μαρία Μενούνος εξήγησε κλείνοντας ότι θα ήθελε να έχει «50 παιδιά».

«Έχω ένα καλό έμβρυο ακόμα. Θα δούμε, θα πρέπει να γίνει γρήγορα. Η χαρά που η Athena έχει φέρει στο σπίτι μας. Θέλω κι άλλη από αυτή. Νιώθω τόσο καλά. Έχουμε περάσει τόσες δύσκολες στιγμές, αλλά ξέρω ότι όλες είναι πίσω μας και όλα τα καλά μπροστά μας», σημείωσε.