CELEBRITIES

Η Μαρία Μενούνος τολμά: “Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε 24 ώρες μετά την εγχείρηση στον εγκέφαλό μου”

Τα πάνω κάτω ήρθαν στη ζωή της Μαρία Μενούνος όταν διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, τον οποίο οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να αφαιρέσουν άμεσα.

Η πολύωρη επέμβαση στον εγκέφαλό της έλαβε χώρα έξι μήνες πριν, με την ίδια να έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας της, δίνοντας δύναμη σε όσους περνούν κάτι παρόμοιο και τονίζοντας πως όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που εμείς οι ίδιοι αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες.

Μερικές ώρες πριν, η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα βίντεο από την περιπέτειά της, το οποίο τραβήχτηκε μόλις 24 ώρες μετά την επέμβαση στον εγκέφαλό της.

Η ίδια έγραψε ως λεζάντα:

”Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε 24 ώρες μετά την εγχείρηση στον εγκέφαλό μου. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορείς να φας και να μιλήσεις φυσιολογικά τόσο άμεσα. Ήταν δύσκολο να κρατήσω ανοιχτά τα μάτια μου, γιατί εκείνη τη στιγμή τα έβλεπα όλα διπλά. Έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα από ανθρώπους που μου λένε ότι η ιστορία μου τους βοήθησε και στην επέτειο των έξι μηνών του χειρουργείου μου θέλησα να μοιραστώ αυτό το βίντεο για να δείτε με τα μάτια σας πώς είναι να περνάς κάτι τέτοιο. Ο καθένας είναι διαφορετικός… όμως αν αυτό υπάρχει πιθανότητα να μετριάσει τους φόβους σας, θα ήθελα να το κάνω”.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να ευχαριστήσει δημόσια τους φίλους που στάθηκαν στο πλευρό της…

Μπράβο της.