CELEBRITIES

H Maria Menounos ετοιμάζεται να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας

Instagram/Mariamenounos

Την έναρξη των διαδικασιών που χρειάζονται για να αποκτήσει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, «κήρυξε» σε δηλώσεις της στο ET, η 41χρονη Maria Menounos πριν από λίγες ημέρες. «Σήμερα επιτέλους ο Keven έστειλε τα χαρτιά μας στο πρακτορείο παρένθετης μητρότητας γιατί ήταν αφημένα στο γραφείο μας εδώ και πόσο καιρό», είπε η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα παρουσιάστρια, που παντρεύτηκε τον σύντροφό της μετά από πολλά χρόνια σχέσης το καλοκαίρι του 2018 στην Ελλάδα.

Διάβασε ακόμα: Η Μαρία Μενούνος έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της

Η Maria Menounos και ο σύζυγός της είχαν καθυστερήσει την αποστολή των εγγράφων επειδή η μητέρα της παρουσιάστριας, Litsa, δίνει τη δική της μάχη με το γλοιοβλάστωμα, έναν καρκινικό όγκο στον εγκέφαλο. Η Maria Menounos κάνει ότι μπορεί για να στηρίξει την μητέρα της, αλλά αποφάσισε να μην βάλει τη δική της ζωή στον «πάγο» μέχρι να ξεπεράσει εκείνη το πρόβλημα υγείας της. Η ίδια άλλωστε είχε να διαχειριστεί και την δική της υγεία, καθώς και σε εκείνη παρουσιάστηκε όγκος στο κεφάλι ο οποίο αφαιρέθηκε σε μία επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση έναν περίπου χρόνο πριν τον θρησκευτικό της γάμο στην Ελλάδα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) on

«Αν και η μαμά μου είναι σε αυτή την κατάσταση, ήθελα τα πράγματα να γίνουν λίγο διαφορετικά. Δεν ήθελα να σταματήσω τη ζωή. Γι’ αυτό το λόγο είμαι εδώ απόψε (η δημοσιογράφος του ET τη συνάντησε στη φιλανθρωπική εκδήλωση Love Leo Rescue’s 2nd Annual Cocktails for a Cause), ακόμα κι αν θα ήθελα να είμαι στο σπίτι μου και να κλαίω. Πρέπει να προχωρήσεις. Οπότε πήγαμε και συναντήσαμε τους ανθρώπους του πρακτορείου κι είπαμε: “Ας κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά, ας πάμε μπροστά», είπε η Maria Menounos. «Το μόνο θέμα ήταν ότι έπρεπε να στρέψω την προσοχή μου σε εκείνη, οπότε συμπληρώσαμε τα έγγραφα και τα αφήσαμε στο γραφείο. Οπότε σήμερα τα πήρα και τα έβαλα μπροστά στον Keven και του είπα να τα σκανάρει και να τα στείλει. “Εμπρός ας αποκτήσουμε παιδιά”. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί τα επόμενα Χριστούγεννα να έχουμε μικρές Μαρίες και Kevens να τριγυρίζουν στο σπίτι».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Mariamenounos