CELEBRITIES

Μαρία Λεκάκη: Η 13 ετών κόρη της Ζωή παίζει μαζί της σε video clip

NDP Photo Agency

Έχοντας τη βοήθεια αγαπημένων φίλων της -ανάμεσα στους οποίους και η Μαρία Λεκάκη με την κόρη της Ζωή- η Χριστίνα Γκόλια οπτικοποίησε τη jazzy διασκευή του ιστορικού τραγουδιού «Γκαρσόνα» του Παναγιώτη Τούντα, το οποίο περιλαμβάνεται στη νέα της δισκογραφική δουλειά από τη Heaven Music.

Το video clip γυρίστηκε στο Maria’s restaurant Athens της Μαρίας Εκμεκτσίογλου, η οποία ήταν ανάμεσα στους guest που ακολούθησαν τις σκηνοθετικές οδηγίες του Σπύρου Καψίλη για την ατμοσφαιρική οπτικοποίηση του τραγουδιού. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά των guest επιμελήθηκαν οι Σοφία Καραθανάση και Γιώργος Κρασσάς. Στους guest περιλαμβάνονταν και η Μαρία Λεκάκη, όπως και η 13χρονη κόρη της Ζωή Πανωνίδου.

Η Μαρία Λεκάκη κρατά ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή και σπανίως μιλά για τη σχέση με την κόρη της, που απέκτησε από τη σχέση της με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη. Μία από αυτές ήταν πέρσι όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Η φωλιά των Κου Κου του Star. «Το αντιμετωπίζω με υπομονή και αγάπη. Δεν γίνεται αλλιώς. Φέτος έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου με την κόρη μου. Το παλεύουμε. Κάνω ότι δεν ακούω, μετράω μέχρι το 10, το 20, το 30, το 100. Δεν έχω καταλάβει, ούτε έχω καταλήξει πότε είναι προεφηεία και εφηβεία. Πίστευα ότι η εφηβεία είναι γύρω στα 15. Τώρα είναι πιο νωρίς. Κλείνουν πόρτες, μη μιλάς, δεν ξέρεις εσύ…» είχε πει η ηθοποιός. Την Ζωή θα την δείτε για λίγα δευτερόλεπτα στο 2ο λεπτό του Video Clip που ακολουθεί. Εκτός από τις δυο τους στα γυρίσματα συμμετείχαν πρόσωπα όπως ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος, η 13χρονη Ιωάννα Σταμέλου κ.α. όπως επίσης και οι μουσικοί Alfonso Nuzzolo, Δημήτρης Παπαλάμπρου, Παντελής Βαρβάκης, και Θοδωρής Πέρρος.

 

«Ήταν μία πολύ συγκινητική ημέρα. Χάρηκα από καρδιάς που αγαπημένοι φίλοι με τίμησαν με την παρουσία τους στα γυρίσματα του videoclip αυτού του πανέμορφου τραγουδιού που το παρουσιάσαμε στην απόλυτα jazzy εκδοχή του. Περάσαμε υπέροχα. Γελάσαμε και απολαύσαμε το υπέροχο φαγητό της Μαρίας Εκμεκτσίογλου», δήλωσε σχετικά η Χριστίνα Γκόλια.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency