CELEBRITIES

Τάκης Βουγιουκλάκης για Κορινθίου: “Η Μαρία πήρε την σκυτάλη των μεγάλων και προχωρεί μόνη της”

NDP Photo Agency

Την παράσταση «Η Νεράιδα και το Παληκάρι» πήγε να παρακολουθήσει ο Τάκης Βουγιουκλάκης και μπροστά στις κάμερες μίλησε για τις εντυπώσεις του και εξήρε το υποκριτικό ταλέντο της Μαρίας Κορινθίου.

«Με το δικό της made in που δεν έκανα στο μυαλό μου καμία σύγκριση, ειλικρινά. Η Μαρία πήρε την σκυτάλη των μεγάλων και προχωρεί μόνη της με πολλή αυτοπεποίθηση, με το τεράστιο ταλέντο, την ακτινοβολία και τη λάμψη της. Μπράβο Μαράκι.»

Συγκινημένη η ηθοποιός απάντησε: «Κύριε Τάκη, δεν έχω τίποτα να πω. Μία αγκαλιά μόνο. Τι να πω; Πάλι θα με κοροϊδεύουν. Λόγια από τέτοιους ανθρώπους είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Δε με νοιάζει τίποτα άλλο. Ας πούνε ό,τι θέλουνε.»

 

Μάλιστα ο Τάκης Βουγιουκλάκης ρωτήθηκε και για την ανάρτηση που έκανε προ ημερών ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, Γιάννης, κατηγορώντας χωρίς να κατονομάσει κάποιους που εκμεταλλεύονται το όνομα των γονιών του για να βγάλουν λεφτά.

«Αυτό το πράγμα που όλοι ”χρησιμοποιούν” τους γονείς μου για να οικονομήσουν έχει πια παραγίνει. Τόσα βιβλία έχουν εκδοθεί, τόσες παραστάσεις με θέμα την πρωτότυπη ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσαν, και δεν ξέρω και εγώ πόσα άλλα ακόμη που σχετίζονται με αυτούς. Όλοι αυτοί που τα πράττουν, βάζουν μπροστά τη φράση ”κάνουμε Τέχνη”, ενώ στην πραγματικότητα θα έπρεπε να δηλώνουν ”πάμε ταμείο”».

Ο Τάκης Βουγιουκλάκης απάντησε: «Εγώ είμαι πάντα υπέρ της αντικειμενικής κρίσης και όχι της υποκειμενικής, για αυτό αντικειμενικά λέω μπράβο στον κύριο Βάλαρη, μπράβο στους ηθοποιούς, τους χειροκροτώ και για την παράσταση θα πω τα καλύτερα.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency