CELEBRITIES

Μαρία Κορινθίου: Ο έντονος διάλογος με follower της που στη συνέχεια την μπλόκαρε

Instagram/Mariakorinthiou

Η Μαρία Κορινθίου ξέρει πώς ότι και να κάνει οι haters gonna hate. Το βλέπει συχνά πυκνά στον ισχυρότατο λογαριασμό της στο Instagram όπου εκτός από θετικά σχόλια της έρχονται και αρνητικά. Ωστόσο δεν επιλέγει να απαντά συχνά και μάλιστα δημόσια σε αυτά. Σήμερα ήταν μία από αυτές τις εξαιρέσεις καθώς μία follower της της έστειλε ένα μήνυμα για τα λανθασμένα κατά την άποψή της πρότυπα που προβάλει.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός στα Ιnsta Stories της για την οποία δέχτηκε το εξής προσωπικό μήνυμα: «Το μήνυμα που θέλετε να περάσετε: Κορίτσια φάτε ανελέητα, δεν πειράζει, είναι λάθος… Η παχυσαρκία δεν είναι υγεία… Ούτε και η αδυναμία φυσικά. Επίσης ούτε το μήνυμα κορίτσια γδυθείτε ανελέητα είναι εντάξει…».

Η Μαρία Κορινθίου απάντησε σε έντονο ύφος στην follower της σημειώνοντας: «Τόσο το μυαλό σου, τόσο και η αντίληψή σου… Ποιος περνάει γλυκιά μου τέτοια μηνύματα; Και θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Μιας λοιπόν και δεν αντιλαμβάνεσαι, το μήνυμα είναι το εξής: Αγάπα τον εαυτό σου, τη μοναδικότητά σου. Να είσαι περήφανος για αυτό που είσαι και να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί χωρίς να σε ενδιαφέρουν τα πικρόχολα σχόλια τύπου σαν το δικό σου. Καλή σου μέρα».

 

Η ηθοποιός επανήλθε για να διευκρινίσει ότι στη φωτογραφία που είχε ανεβάσει νωρίτερα δεν πόζαρε καν η ίδια αλλά μία θαυμάστριά της που φωτογραφήθηκε αντιγράφοντας κάποιες παλιότερες πόζες της ηθοποιού. Επιπλέον παραθέτοντας ένα από τα θετικά μηνύματα που δέχεται από ανθρώπους που έχουν υποστεί bullying μας έδειξε και το λόγο που κάποιες φορές επιλέγει να δημοσιοποιεί τις αντεγκλήσεις της με follower της.

Όσο για την συγκεκριμένη follower εκείνη τη μπλόκαρε όπως ενημέρωσε στη συνέχεια με μία ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου η οποία επιδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της και κυρίως τα οπίσθιά της την οποία χρησιμοποίησε για να στείλει ένα ακόμα «έντονο» μήνυμα για το μπλοκ που υπέστη.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Mariakorinthiou.