CELEBRITIES

Μαρία Κορινθίου: Η νέα επίθεση στο Instagram και η απάντησή της για την εικόνα της

NDP

Κάθε φορά που η Μαρία Κορινθίου αποφασίζει να αναρτήσει μια φωτογραφία της με μαγιό, με ολόσωμο κορμάκι, με πλάνο που ανοίγει κάποια εκατοστά κάτω απο τον λαιμό της, κάποιος hater της θα βρεθεί να ελέγξει το σώμα της ή να της ασκήσει κριτική που το δείχνει. Αυτή τη φορά η ηθοποιός, που μοιράστηκε μία φωτογραφία με ολόσωμο λευκό κορμάκι και αυτιά λαγού για να ευχηθεί για το Πάσχα, κλήθηκε να απαντήσει στο αν είναι κάποιο κόμπλεξ η επιθυμία της να αναρτά φωτογραφίες όπου φαίνεται το σώμα της στο Instagram. Και το έκανε.

«Κοπέλα μου γιατί έχεις τόσο κόμπλεξ να δείχνεις το σώμα σου; Εντάξει το είδαμε, πόσες φορές πια;» ήταν το σχόλιο στο οποίο η Μαρία Κορινθίου απάντησε απλά: «Μη προσπαθείς πολύ όμως». Το επόμενο σχόλιο, από το ίδιο πρόσωπο χαρακτήρισε «απειλή» την απάντηση της Μαρίας Κορινθίου, η οποία δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα περαιτέρω. Οι θαυμαστές της ηθοποιού απάντησαν με τη σειρά τους στο σχόλιο και έδωσαν τη στήριξή τους στην Μαρία Κορινθίου. «Όσες φορές θέλεις θα το ανεβάσει, θα σε ρωτήσει;» ήταν το κλίμα των σχολίων των followers που την υποστήριξαν, με αρκετούς να μιλάνε για την αυτοπεποίθηση της ηθοποιού και την ομορφιά της.

 

Instagram/Mariakorinthiou

 

Η ίδια επέλεξε λίγες ημέρες πριν να απαντήσει και σε σχόλιο που είχε γίνει στην προηγούμενη φωτογραφία που έγινε αιτία να «ξεσπαθώσουν» οι haters εναντίον της. Το σχόλιο/ερώτηση αφορούσε πώς αισθάνεται που γίνεται viral για το πόσο σέξι είναι και όχι για τη δουλειά της. «Δόξα το θεό εκτός από την εικόνα μου που κάποιοι με εμμονή μένουν και ασχολούνται, χρόνια τώρα δουλεύω στο θέατρο με καταξιωμένους συναδέλφους και συνεργάτες που με εκτιμούν ως ηθοποιό γι’ αυτό και δουλεύω τόσα χρόνια» σημείωσε η Μαρία Κορινθίου.

Instagram/Mariakorinthiou

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency