CELEBRITIES

Μαρία Κορινθίου: Αποχώρηση “έκπληξη” από το Dancing With The Stars

NDP

Η διαγωνιζόμενη που αποχαιρέτισε το Dancing With The Stars το βράδυ της Παρασκευής ήταν η Μαρία Κορινθίου. Αν και είχε θεωρηθεί μία από τις δημοφιλέστερες διαγωνιζόμενες, χθες βράδυ βρέθηκε στις τελευταίες θέσεις λόγω της χαμηλής βαθμολογίας που συγκέντρωσε με τον παρτενέρ της Ηλία Μπούτση, τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και από το κοινό.

Η Μαρία Κορινθίου χρειάστηκε να μονομαχήσει για την παραμονή της στο παιχνίδι με τη Μυριέλλα Κουρεντή αφού οι αποχωρήσεις γίνονται πλέον με τη διαδικασία του Dance Off, στην οποία οι δύο τελευταίοι στην συνολική κατάταξη συμμετέχοντες επαναλαμβάνουν τη χορογραφία τους και οι κριτές αποφασίζουν ποιο ζευγάρι θα σωθεί.

Ο Αλέξης Κωστάλας ψήφισε να παραμείνει η Μυριέλλα, ο Γιώργος Λιάγκας ακολούθησε την επιθυμία του κοινού λέγοντας να συνεχίσει η Μαρία, ενώ η Γκαλένα καθόρισε το αποτέλεσμα, ψηφίζοντας να παραμείνει η Μυριέλλα. «Ευχαριστώ όλους σας» είπε η Μαρία Κορινθίου προσθέτοντας με χιούμορ: «Μόνο μη μας πείτε να ξαναχορέψουμε απόψε. Δεν αντέχω άλλο», ενώ ο Αλέξης Κωστάλας σημείωσε: «Δεν καταλαβαίνω πολλές φορές τον κόσμο» λίγο πριν η Μαρία αποχωρήσει οριστικά από τη σκηνή.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency