CELEBRITIES

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την Επίδαυρο και άναψε “φωτιά” στο Πρωινό

ndp

Καλεσμένη σε διαδικτυακή εκπομπή του Μιχάλη Τσαουσόπουλου και το Ρένο Χαραλαμπίδη, βρέθηκε πρόσφατα η Μαρία Κορινθίου. Κι εκεί ρωτήθηκε ποιο είναι το μεγαλύτερο θεατρικό της όνειρο και αποφάσισε να απαντήσει ευθέως«Το ζενίθ για κάθε ηθοποιό θεατρικά είναι ένα, Επίδαυρος» είπε η Μαρία Κορινθίου. «Θέλει πολύ σεβασμό» συμπλήρωσε η ίδια. Αλλά στον σχολιασμό του θέματος από το Πρωινό, σεβασμό από όλους δεν συνάντησε για την ειλικρίνειά της.

«Η Επίδαυρος είναι ένα θέμα που είναι όνειρο για κάθε ηθοποιό και καλά κάνουν και το παλεύουνε, αλλά θα αναφερθώ σε αυτό που μας είπε η Έμιλυ Κολλιανδρή όταν ήταν καλεσμένη εδώ, ότι η Επίδαυρος μπορεί να είναι και αγκαλιά, μπορεί να είναι και παγίδα που σε εγκλωβίζει», είπε ο Άρης Καβατζίκης και η Φαίη Σκορδά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο σημείωσαν πως και η ίδια η Μαρία Κορινθίου δεν ανέφερε ότι είναι έτοιμη τώρα να πάει στην Επίδαυρο, αλλά ότι το ονειρεύεται και καλά κάνει.

Δες ακόμη: Η Μαρία Κορινθίου ξανασταυρώνεται στο Instagram. Κράξιμο, το εθνικό μας σπορ

Κάπου σε αυτό το σημείο είπε να παρέμβει ο Νίκος Παρτσώλης, από την παρέα του Πρωινού, ο οποίος πήρε το λόγο και είπε: «Όταν πει και η Ζόζεφιν ότι θέλει να τραγουδήσει στο Ηρώδειο αυτή την ωραία κουβέντα να κάνετε και να είστε πολύ γλυκείς με το θέμα. Λέει η Μαρία Κορινθίου για την Επίδαυρο και λέτε ναι, εντάξει».

 

Οι τόνοι ανέβηκαν αυτόματα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αμέσως είπε: «Είναι κάποιος που έχει τα κλειδιά της Επιδαύρου, θεματοφύλακας της Επιδαύρου; Να ξέρουμε να τον ρωτάμε αν είναι να παίξει κάποιος στην Επίδαυρο», ενώ η Φαίη Σκορδά είπε: «Η Μαρία Κορινθίου καταρχάς δεν είναι δύο χρόνια σε αυτή τη δουλειά».

Αντί όμως να ηρεμήσει ο Νίκος Παρτσώλης φούντωσε. «Εντυπωσιάζομαι με τη συζήτηση σας, αν το βρίσκεται φυσιολογικό να παίξει η Κορινθίου στην Επίδαυρο». Το μπαλάκι έπεσε και πάλι στο γήπεδο της παρουσιάστριας που του απάντησε: «Το θεωρώ φυσιολογικό, ναι, να απαντά ότι το όνειρο κάθε ηθοποιού είναι αυτό». «Το δικό της δεν θα έπρεπε να είναι» είπε ο Νίκος Παρτσώλης και συμπλήρωσε μετά από λίγο: «Το ζενίθ κάθε καλού ηθοποιού θα έπρεπε να είναι η Επίδαυρος, τελεία».

Το σχόλιο: «Τώρα γίνεσαι προσβλητικός. Εσύ δεν είσαι εδώ ως κοινό, έχεις ένα δημόσιο λόγο, οπότε πρέπει να προσέχουμε τι λέμε. Το κοινό δικαιούται να το πει αυτό, μεταξύ τους» του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ήταν που τον οδήγησε να πει κάτι ακόμα: «Ακριβώς επειδή είμαι προσεκτικός στο δημόσιο λόγο μου, κι επειδή έχω την παιδεία αν θέλεις να έχω δει κάποια θεατρικά και να έχω το γούστο να κρίνω με τα δικά μου κριτήρια φυσικά (φαντάζομαι και ότι οι κριτικοί με τα δικά τους κριτήρια κρίνουν). Θεωρώ ότι επειδή η ίδια δεν έχει δώσει στον εαυτό της τη δυνατότητα να παίξει μεγάλα έργα και την έχουμε δει σε εύκολες παραστάσεις και καταλαβαίνουμε όλοι τι εννοώ, όταν τη βλέπουμε να βγαίνει με το σιθρού και κάνει χορευτικά που τη σηκώνουν στα χέρια, αυτό δεν είναι δείγμα του τι μπορεί να δώσει ένας ηθοποιός».

Η συζήτηση κατέληξε στο ότι η όλη συνομιλία του ήταν άδικη για μία απλή απάντηση σε μία συνέντευξη και όλοι συμφώνησαν ότι διαφωνούν. Η Μαρία Κορινθίου δεν ξέρω πως θα αντιδράσει απέναντι σε όλα αυτά. Πάντως η ίδια είπε στην συνέντευξή της: «Έχω πολεμηθεί από τα media γιατί βγάζω την αλήθεια μου και γιατί δεν έχω και πλάτες. Ό,τι κάνω το κάνω με τις δικές μου δυνάμεις, με ό,τι μπορώ και βγάζω προς τα έξω και αυτό είναι η ψυχή μου. Δεν έχω δεχτεί τόσο πολύ πόλεμο από τα media, είναι κάτι πιο εσωτερικό, είναι 2 – 3 άνθρωποι αυτοί που ίσως ενοχλώ, μέχρι εκεί. Αλλά το να με πολεμούν είναι η τροφή μου, με δυναμώνει, με πεισμώνει και κάνω 10 φορές περισσότερα πράγματα από ότι πριν». Καιρός να προσθέσει στην λίστα των ενοχλημένων ένα ακόμη πρόσωπο, νομίζω.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency