CELEBRITIES

Η Μαρία Κορινθίου μιλά για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε

NDP Photo Agency

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε έξω από το σπίτι της την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, ενώ αποκάλυψε πως είχε συμβεί κάτι ανάλογο πριν λίγο καιρό.

«Φεύγω, πάω σπίτι μου. Παρκάρω το αυτοκίνητο, το κλειδώνω. Αισθάνομαι κάποιον ξαφνικά να βγαίνει στο δρόμο. Πάω μέχρι την πόρτα του σπιτιού μου και μου ήρθε από πίσω. Άρχισε λεκτικά, με σεξιστικές φράσεις να μιλάει. Ταυτόχρονα, όσο μιλούσε, ήρθε, με πλησίασε, με άγγιξε σε διάφορα σημεία του σώματος. Πήγε να κατεβάσει το παντελόνι και πήγε να βγάλει ”τι έχουν τα αγοράκια εκεί πέρα” και μόλις βλέπω αυτή την κίνηση γυρνάω και του κάνω: ”φεύγεις τώρα ή θα αρχίσω να φωνάζω”. Τον έβρισα και έφυγε.

Η αλήθεια είναι πως ήμουν αρκετά ψύχραιμη και αναγκάστηκα να είμαι και ψύχραιμη από τη στιγμή που μπήκα μέσα στο σπίτι και με περίμενε η Ισμήνη. Είναι σοκαριστικό γιατί υπάρχουν κι άλλα πράγματα από πίσω. Πριν εννέα μήνες μου είχε ξανασυμβεί κάτι έξω από την πόρτα του σπιτιού. Είχα προλάβει να μπω μέσα και να κλειδώσω την αυλόπορτα. Έρχεται ένας με αυτοκίνητο και σταματά ακριβώς απ’ έξω και λέει ”Μαρία;” Απάντησα ”ποιος είναι;” Αυτός έχω την εντύπωση ότι με ακολούθησε από το θέατρο, δεν ξέρω αν είναι και ο ίδιος. Άρχισε να κάνει διάφορες άσεμνες κινήσεις αλλά δεν υπήρχε σωματική επαφή σαν κι αυτό τώρα. Απλά αυτό που είναι το πρόβλημα τώρα είναι αν αυτά τα δύο και κάποια άλλα μικροπράγματα, κάποιους θορύβους, συνδέονται όλα μεταξύ τους. Αυτά τα βάζεις όλα κάτω.

Αν η διάρρηξη που έγινε στο αυτοκίνητο του Γιάννη τον Σεπτέμβρη συνδέεται με αυτό. Νομίζω ότι δε συνδέεται αλλά μπαίνεις σε όλη αυτή τη διαδικασία διότι αν συνδέονται μεταξύ τους υπάρχει πολύ σοβαρότερο πρόβλημα απ’ ό,τι θεωρούμε και πιστεύουμε. Οπότε, εγώ μαζί με την οικογένειά μου προσπαθούμε να δούμε πώς θα θωρακιστούμε για την ασφάλεια πάνω από όλα του παιδιού μου.»

 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε πως σε επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Αϊβάζη του είπε τα εξής: «Είμαι σε κατάσταση σοκ. Ανέβηκε επάνω στο παιδί και δεν ήθελε να δείξει πόσο τρομαγμένη είναι και άρχισε να λέει στην Ισμήνη ”να προσέχεις, να προσέχουμε κι αν δεις κανέναν”. Περίμενε να έρθει ο Γιάννης και μόλις ήρθε, έπεσε στην αγκαλιά του κλαίγοντας και του είπε τι συνέβη.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency