CELEBRITIES

Η Μαρία Κορινθίου δέχθηκε σεξουαλική επίθεση έξω από το σπίτι της

Instagram/Mariakorinthiou

Αυτές τις ημέρες η επικαιρότητα είναι λες και κατακλύζεται από ιστορίες βίας κατά των γυναικών, ιστορίες σεξουαλικών επιθέσεων που άλλες φορές βρίσκουν τον στόχο τους, άλλες όχι, αφήνοντας σίγουρα τα σημάδια της στα θύματα. Αυτή τη φορά στη θέση του θύματος βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου που δέχθηκε σεξουαλική επίθεση, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έξω από το σπίτι της στο Ψυχικό. Νωρίτερα η Μαρία Κορινθίου βρισκόταν στο κέντρο της Αθήνας, στο θέατρο Broadway όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι».

Σύμφωνα με πληροφορίες του News247 άγνωστος δράστης επιτέθηκε στην ηθοποιό, αρχικά επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα προς εκείνη και στη συνέχεια κάνοντας χειρονομίες σε βάρος της και τραβώντας της τα ρούχα. Η Μαρία Κορινθίου αντιστάθηκε και άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο δράστης να φοβηθεί και να τραπεί σε φυγή.

Άμεσα η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και υπέβαλλε μήνυση κατ’ αγνώστου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αν και οι αρχές προσπάθησαν να εντοπίσουν τον δράστη αμέσως μετά, με εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή ο δράστης τελικά δεν εντοπίστηκε.

Με πληροφορίες από το news247.gr

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/mariakorinthiou