CELEBRITIES

Αναστασοπούλου-Κορινθίου-Βαλαβάνη μαζί στο Down Town με body positive μήνυμα

Το Down Town αυτής της εβδομάδας κυκλοφορεί με εξώφυλλο «φωτιά». Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μαρία Κορινθίου και Ευρυδίκη Βαλαβάνη ένωσαν τις δυνάμεις τους με κοινό μήνυμα «Αγαπάμε το σώμα μας όπως ακριβώς είναι».

Τις τρεις γυναίκες εκτός από αυτοπεποίθηση και sexyness μοιράζονται και την πίστα του Dancing with the Stars, στο οποίο συμμετέχουν.

Εκτός από τη φωτογράφηση τα κορίτσια έδωσαν από κοινού συνέντευξη στην οποία μίλησαν «για όσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους», όπως γράφει το περιοδικό. Και πράγματι, πιάνουν χαλαρή κουβέντα. Ακολουθεί από μία ατάκα της καθεμίας:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Εγώ ήμουν τσαμπουκαλού. Σε κάθε συνέντευξη που πήγαινα, ας πούμε στον Πέτρο Κωστόπουλο, τα ίδια με ρωτούσε».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Βλέπω τον Πάνο τον χορογράφο μου περισσότερες ώρες απ’ όσες βλέπω τον Κωνσταντίνο ή την οικογένειά μου. Ξεκάθαρα».

Μαρία Κορινθίου: «Εμένα προχθές μου λέει η Ισμηνού: “Μαμά να έρθω στο θέατρο μαζί σου, που έχεις διπλή;» Και δεν μπορούσα να το πάρω το παιδί μου γιατί έπρεπε να κοιμηθεί νωρίς και είχα τύψεις και μετά με πιασαν τα κλάματα».