CELEBRITIES

Άγριες Μέλισσες: Η ακομπλεξάριστη Μαρία Κίτσου “τρολάρει” τη Λενιώ

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είναι αδιαμφισβήτητα η Μαρια Κίτσου, η τηλεοπτική «Λενιώ». Η Λενιώ, ως μεγαλύτερη από τις τρεις αδερφές Σταμίρη, είναι εκείνη που μετά τον θάνατο του πατέρα της οικογένειας έχει αναλάβει τον ρόλο του. Προστατεύει εκείνες, την τιμή τους και την περιουσία όλων τους. Δεν είναι και πολύ εύκολος ρόλος αυτός για μία γυναίκα του 1958 κι έτσι η Λενιώ πολλές φορές παρουσιάζεται σκληρή. Οι τηλεθεατές συγχωρούν την σκληρότητά της πλεκόντάς της το εγκώμιο και η γυναίκα που την ενσαρκώνει, είπε να την αντιμετωπίσει με χιούμορ, τρολάροντας την ηρωίδα της.

Μαρία Κίτσου: “Είχα κατάθλιψη. Μαθαίνεις να ζεις τελικά με αυτό”

Με ένα video που μοιράστηκε στο Instagram η Μαρία Κίτσου «εγκωμίασε» τις αρετές της Λενιώς όπως η «διαλλακτικότητα», η «πραότητα» και η «ανεκτικότητά της προς την μικρή της αδερφή Δρόσω». Σε όλα τα παραπάνω μπορείς να προσθέσεις ένα #not και θα είσαι απολύτως μέσα, όπως διαπίστωσαν οι διαδικτυακοί ακόλουθοι της ηθοποιού αλλά και τα μέλη της ομάδας του Πρωινού όπου προβλήθηκε το video.

 

Όσο για το τι μένει από όλα τα παραπάνω αυτό είναι το χιούμορ της Μαρίας Κίτσου που δεν φοβάται να αυτοσαρκαστεί για την ερμηνεία της και τον χαρακτήρα που υποδύεται. Αν αυτό δεν είναι έλλειψη κόμπλεξ, τότε δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.

Διάβασε επίσης: Το “στιλ χωράφι” από τις Άγριες Μέλισσες είναι η νέα φθινοπωρινή τάση

«Είναι, ο βράχος της οικογένειας. Η μεγαλύτερη από τις τρεις αδελφές είναι ακριβοδίκαιη, αυστηρή, δυναμική. Διαθέτει ευ­αισθησία, αλλά την κρύβει γιατί πρέπει να είναι η πιο δυνατή. Μπαίνει μπροστά, μάχε­ται, παλεύει, είναι επανα­στάτρια και δεν φοβά­ται να τα βάλει με τους άντρες και να αμφισβη­τήσει ανοιχτά τον τρό­πο με τον οποίο φέρο­νται σε μια κλειστή κοινωνία. Μετά τον θάνα­το του πατέρα της γίνε­ται ο «άντρας» της οικο­γένειας με μοναδική της έγνοια τις δύο μικρότερες αδελφές της. Μια έγνοια που θα γιγαντωθεί μετά τον φόνο του Σέργιου, τον οποίο παντρεύεται με το ζόρι. Πήγε να τους κάνει κακό προσπαθώντας να βιάσει τη μικρή αδελφή και έβαψαν τα χέρια τους με αίμα, γεγονός από το οποίο αρχίζουν όλα, με απίστευτες ανατροπές και με σασπένς», είχε πει για τον ρόλο της στη σειρά η Μαρία Κίτσου και πρόσθετε: «ακριβώς επει­δή θέλει να προστατέψει τις αδελφές της γί­νεται λέαινα και σηκώνει ένα τείχος προσπα­θώντας να κρατήσει μακριά όλους όσους βλέπει ως απειλή. Λάτρεψα αυτή την ηρω­ίδα από την ώρα που διάβασα το σενάριο». Κι εμείς λατρέψαμε τη Μαρία Κίτσου ακόμα περισσότερο, μέσα από αυτόν τον ίδιο ρόλο.