CELEBRITIES

H Μαρία Ιωαννίδου δηλώνει 105 χρόνων και όταν πουρέψει θα πάει στο τζάκι να πλέκει

Η Μαρία Ιωαννίδου είναι μία γυναίκα μπριόζα, μια γυναίκα που χαίρεται τη ζωή, μια γυναίκα στην οποία δεν μπορείς να προσδιορίσεις μία συγκεκριμένη ηλικία. Η ιδανική υποψήφια για το "Guess My Age" θα μπορούσε να πει κανείς, αλλά αντί για τον ΣΚΑΪ, τη Μαρία Ιωαννίδου την «τσίμπησε» ο ΑΝΤ1. Η ηθοποιός υποδύεται την Νενέλα στην κωμική σειρά «Μην ψαρώνεις» που θα συνεχίσει να προβάλλεται στον ΑΝΤ1 για δεύτερη σεζόν και όπως ήταν επόμενο παρευρέθηκε στην παρουσίαση του προγράμματος του σταθμού που πραγματοποιήθηκε στον Ελληνικό Κόσμο. Εκεί τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες και η συζήτηση οδηγήθηκε στο θέμα ηλικία. Οι απαντήσεις της Μαρίας Ιωαννίδου γεμάτες αυτοσαρκασμό και το προαναφερθέν της μπρίο είναι μία και μία, οπότε βρες ένα πρόχειρο χαρτί και κράτα σημειώσεις.

Διάβασε επίσης: Ζέτα Δούκα, έχεις γεράσει πολύ και απορώ πώς τολμάς να είσαι συμφιλιωμένη με αυτό

«Είναι συγκινητικό γιατί αυτή η ηρωίδα πιάνει από ηλικίες των 5 ετών μέχρι των 105, δηλαδή την ηλικία μου» είπε γελώντας η Μαρία Ιωαννίδου κι έδωσε το σύνθημα στους δημοσιογράφους να τη ρωτήσουν αν αποκαλύπτει την πραγματική της ηλικία. «Την ηλικία μου τη λέω στον γιατρό, στο διαβατήριο και στην αστυνομία, αν με πιάσουν. Θεωρώ το θέμα της ηλικίας χαζό. Στο εξωτερικό  γιορτάζουν και τα 100 τους χρόνια, εδώ είμαστε λίγο βλάχοι, λίγο χωριάτες. Αν η γυναίκα περάσει τα 40 όλοι ρωτάνε πόσο είναι, δεν μας παρατάτε. Ο κόσμος θέλει την illusion, να σε βλέπει πάντα νέο και ωραίο. Εντάξει, είμαστε καλλιτέχνες, άμα πουρέψω θα πάω στο τζάκι και θα πλέκω, τι να κάνω;», είπε η Μαρία Ιωαννίδου με τον χειμαρρώδη λόγο της, εκθέτοντάς μας ένα ένα τα στερεότυπα που καλά κρατούν για τις γυναίκες, σε μια εποχή όπου μόνο το προσδόκιμο ζωής μοιάζει να αυξάνεται και όχι η κοινωνική μας αντίληψη, και δεν ξέρουμε πότε να σταματήσουμε να χειροκροτάμε. Ίσως όταν σταματήσει ο κόσμος να ρωτά την ηλικία της και να νοιάζεται για το αν κρατιέται ή δεν κρατιέται καλά σε αυτόν τον ομιχλώδη αριθμό.

 

Η Μαρία Ιωαννίδου ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της, απαντώντας στο αν την φλερτάρουν νεότεροι άνδρες ερώτηση στην οποία απάντησε «Κυρίως νεότεροι», γιατί αυτό προφανώς οφείλει να είναι αξιοσημείωτο. Θέλω στην επόμενη παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 οι ίδιες ερωτήσεις να γίνουν στον κύριο Αρνιακό. Πόσων χρονών είναι, αποκαλύπτει την ηλικία του και υπάρχουν αναίσχυντες νεαρές γυναίκες που τον φλερτάρουν; Τις καταθέτω εδώ και περιμένω την δικαίωση. Θα εισακουστώ;