CELEBRITIES

Τη Μαρία Φιλίππου την ξέρεις. Καιρός να γνωρίσεις και τον 19χρονο γιο της

Τη Μαρία Φιλίππου, που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου», την έχεις αγαπήσει ήδη από την εποχή που πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Εμείς κι εμείς». Καθώς ζει διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μάλλον δεν είχες πάρει χαμπάρι τους δύο γιους της, τον 23χρονο Ευάγγελο και τον 19χρονο Φίλιππο. Ο τελευταίος είχε πρόσφατα τη γιορτή του και με αυτή την αφορμή η μητέρα του μοιράστηκε την πρώτη του φωτογραφία στο Instagram.

O Φίλιππος είναι η αθλητική μορφή της οικογένειάς, αφού σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή,όπου ολοκλήρωσε πέρσι το πρώτο έτος των σπουδών του. «Ουσιαστικά είμαι κι εγώ μια μεγάλη αγκαλιά, με την έννοια ότι θέλω τα παιδιά μου όταν κάποια στιγμή φύγω από τη ζωή να με θυμούνται γι’ αυτό, ως ένα μέρος που μπορούν να ακουμπήσουν, να χαϊδευτούν και να έχουν την αγάπη και τη στήριξη και μία ασφαλιστική δικλείδα. Αυτό για εμένα είναι οικογένεια» είχε δηλώσει για τους γιους της σε παλιότερη συνέντευξή της στο ΟΚ! η Μαρία Φιλίππου.

Η τρυφερότητά της σχέσης τους διακρίνεται και στην ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον γιο της, την οποία συνόδευσε με το μήνυμα: «Χρόνια πολλά Φίλιππέ μου. Πάντα χαρούμενος, λαμπερός, δημιουργικός. Τζιαι το νου σου… ξέρεις εσύ» και με hashtags όπως #mithimoseis #imissyou και #imanasou.

Η ηθοποιός συμπλήρωνε για τη σχέση που έχτισε με τα παιδιά της τα οποία μεγάλωσε ως single μητέρα μετά το διαζύγιό της: «Εγώ πάντα μέσα από ένα ένστικτο λειτουργούσα και αυτό με οδήγησε. Πάντα μιλάγαμε ανοιχτά, πάντα έλεγα αυτό που ήθελα να πω, δεν έλεγα ψέματα κι αυτό νομίζω είναι η βάση της σχέσης μας, η ειλικρίνεια κι από τα δύο μέρη. Αυτό συμβαίνει με εμάς, έτσι λειτουργήσαμε από την πρώτη στιγμή. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να διαχειριστώ το ψέμα οπότε επιλέγω να πορευτώ με την αλήθεια κι ας είναι σκληρή. Κι αυτό καθιέρωσα στα παιδιά μου και νομίζω ότι είμαστε κερδισμένοι από αυτό, γιατί αγαπιόμαστε».

Κι αν θες λίγο περισσότερο Φίλιππο δες κι αυτή τη φωτογραφία όπως τη δημοσίευσε ο ίδιος στο Facebook.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency