Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το post με νόημα για τη σχέση Λυκουρέζου - Καλογρίδη

«Ήταν και θα είναι ο σύζυγος της μάνας μου» έγραψε για τον πατέρα της η Μαρία Ελένη.

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε χθες από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη και η μικρή της κόρη, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο δεν σταμάτησε να μοιράζεται στα Insta Stories της παλιές φωτογραφίες της μητέρας της από τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησε στο πλευρό του πατέρα της.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στην συνέχεια με μία ανάρτησή της θέλησε να ευχαριστήσει τους followers της για την αγάπη που έδειξαν στη μητέρα της αλλά και να μιλήσει σε αυτούς για τη νέα σελίδα στην προσωπική ζωή του πατέρα της εξηγώντας τους λόγους που την κάνουν να «πάρει θέση».

Χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στη νέα σύντροφο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη, η Μαρία Ελένη είπε: «Να είστε καλά όλοι για την αγάπη που δείχνετε στην μαμάκα μου. Και ο πατέρας μου άνθρωπος είναι με ελλατώματα οπως όλοι μας. Το πένθος το περνάει ο καθένας οπως νιώθει... η συνειδητοποίηση έρχεται σε αλλους νωρίς... Σε αλλους αργά... Ήταν και θα είναι ο σύζυγος της μάνας μου... Και όπως πάντα και αυτό θα του το συγχωρούσε... Γιατί ήξερε οτι η ψυχή του είναι αγνή... Όλα τα άλλα απλά πυροτεχνήματα... Άνθρωπε μην ασχολείσε με τους άλλους... Ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό... Όσο κατι που κάνουν οι άνθρωποί μας περνάνε καλα είμαστε και εμείς... Όταν αρχίσει κατι να μην τους κάνει καλο τότε παίρνουμε θέση... Το φως νικάει το σκοτάδι. Πάντα δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε».

Να είστε καλα ολοι για την αγάπη που δείχνετε στην μαμάκα μου κ ο πατέρας μου άνθρωπος είναι με ελλατώματα οπως όλοι μας....το πένθος το περνάει ο καθένας οπως νιώθει....η συνειδητοποίηση ερχεται σε αλλους νωρίς...σε αλλους αργα...Ηταν κ θα είναι ο σύζυγος της μανας μου....κ οπως πάντα κ αυτο θα του το συγχωρούσε...γτ ήξερε οτι η ψυχή του είναι αγνή...ολα τα άλλα απλα πυροτεχνήματα...άνθρωπε μην ασχολησε με τους άλλους...ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό...οσο κατι που κάνουν οι άνθρωποί μας περνάνε καλα είμαστε κ μεις....οταν αρχίσει κατι να μην τους κάνει καλο τότε πέρνουμε θέση....το φως νικάει το σκοτάδιπάντα δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε

A post shared by Μαρία-Ελένη-Ζωή (@mariaelenizoi) on

 

Αξίζει να σημειωθεί πώς η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ήταν εκείνη που είχε πρώτη στηρίξει τον πατέρα της δημόσια για την επιλογή του να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή μιλώντας στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά τον Μάρτιο όπου μεταξύ άλλων είχε πει: «Η Νατάσα ήρθε στη ζωή του πατέρα μου για κάποιο λόγο! Χαίρομαι που χαμογελά ξανά! Την ξέρω τη Νατάσα. Μπορεί να είναι εκκεντρική και τρελή αλλά είναι γλυκός άνθρωπος και είναι αληθινή».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ