CELEBRITY STYLE

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε ένα υπέροχο midnight φόρεμα κι έβαλε άνω τελεία στο YFSF

Instagram

Το 6ο show του “Your Face Sounds Familiar” ήταν πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα. Δεν είχε κοινό και η παρουσιάστρια μας αποχαιρέτησε χωρίς να ανανεώνει το ραντεβού μας. Τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Ο κοινός παρονομαστής ήταν η ακόμα μία αψεγάδιαστη εμφάνισή της. Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε ένα υπέροχο midnight dress κι έλαμψε.

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού έχουν επηρεάσει την καθημερινότητα όλων μας, χωρίς εξαιρέσεις. #ΜένουμεΣπίτι όλοι. #ΜένουνΣπίτι και οι συντελεστές του show “Your Face Sounds Familiar”. Γι’ αυτό στο show της Κυριακής, η Μαρία Μπεκατώρου μας αποχαιρέτησε προσωρινά δίνοντας το δικό της μήνυμα. Η προσπάθεια των ανθρώπων που δουλεύουν για το show του ΑΝΤ1 έκαναν ό, τι μπορούσαν για να περάσουμε καλά μαζί τους, ακόμα κι αν για πρώτη φορά στο στούντιο δεν υπήρχε κοινό. Και η Μαρία Μπεκατώρου έλαμψε μέσα στο midnight φόρεμα που επέλεξε για την τελευταία (για την ώρα) εμφάνισή της.

Η Μαρία Μπεκατώρου και το μαγικό midnight φόρεμα

Η Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον fashion stylist, Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, επέλεξε ένα υπέροχο midnight φόρεμα που μας άρεσε πολύ. Το μάξι Spiros Stefanoudakis φόρεμα είχε πολύ λεπτά straps και φανταστική ντεγκραντέ απόχρωση. Ξεκινούσε με μία σκούρα blue black απόχρωση στο πάνω μέρος και τελείωνε σε ένα πιο φωτεινό μπλε. Και μας θύμισε την πιο όμορφη εκδοχή του νυχτερινού ουρανού.

Το look της Μαρίας Μπεκατώρου ολοκλήρωσαν τα κοσμήματα Kessaris στις αποχρώσεις του μπλε και ένα ζευγάρι πέδιλα Tsakiris Mallas. Τα μαλλιά της παρουσιάστριας έπεφταν στους ώμους της σε χαλαρές μπούκλες από τον hair stylist Στέφανο Βασιλάκη και το μακιγιάζ της ήταν σε γήινους τόνους. Η makeup artist Έλσα Πρωτοψάλτη τόνισε τα μάτια της Μαρίας με ένα smokey μακιγιάζ σε καφέ αποχρώσεις και άφησε τα χείλη της σε ουδέτερους τόνους, επιλέγοντας το nude κραγιόν.

Το προσωρινό «αντίο» της Μαρίας Μπεκατώρου

Η παρουσιάστρια είχε κάθε λόγο να είναι συγκινημένη στο Your Face Sounds Familiar της Κυριακής. H Μαρία Μπεκατώρου μας έδειξε το φόρεμα και την λαμπερή της εμφάνιση και μας αποχαιρέτησε για την ώρα, στέλνοντας το μήνυμά της, για μία ακόμα φορά, μέσω Instagram.

 

«Τελευταίο γύρισμα λοιπόν, μέχρι νεοτέρας. Ποιος θα μας το’ λεγε. Που να φανταζόμασταν, αλλά έτσι είναι η ζωή και άντε να της ζητήσεις εξηγήσεις. Τελευταίο γύρισμα και το πρώτο μας μετά από τόσα χρόνια, χωρίς κοινό, χωρίς το πολύτιμο κοινό. Πιστεύω πως τα καταφέραμε. Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας, γιατί αγαπιόμαστε μεταξύ μας, γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάτε κι εσείς. Δεν ξέρω πότε θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar, ξέρω όμως και το μοιράζομαι μαζί σας με απόλυτη ειλικρίνεια, ότι ήδη μου λείπει πολύ. Μου λείπουν όλα πολύ. Οι συνεργάτες, οι πρόβες, τα τραγούδια μας, το κέφι μας, η ασταμάτητη χαρά μας. Εύχομαι να απολαύσετε το αποψινό μας επεισόδιο όπως εύχομαι σύντομα να σας ξανακούσω να φωνάζετε δυνατά Your Face Sounds Familiar κι εγώ να τρελαίνομαι. Γιατί εμείς μαζί περνάμε υπέροχα. Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό και θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε και θα τρελαθούμε από τη χαρά μας και πάλι! Εις το επανιδείν. Σας ευχαριστώ όλους πολύ».