CELEBRITIES

Τζένη Μελιτά: Η δημόσια απάντηση για την απουσία της από το γάμο της Μαντώς Γαστεράτου

NDP

Η Μαντώ Γαστεράτου παντρεύτηκε χθες το απόγευμα τον αγαπημένο της Νίκο Ισηγόνη και εσύ έχεις ήδη δει τις πρώτες φωτογραφίες από τη ρομαντική τελετή και την δεξίωση που ακολούθησε. Αυτό που σίγουρα δεν είδες είναι την Τζένη Μελιτά ανάμεσα στους καλεσμένους που διασκέδασαν με το ζευγάρι.

Την ίδια ώρα που η Μαντώ Γαστεράτου παντρευόταν, η Τζένη Μελιτά δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με τον σύντροφό της Σπύρο Μαργαρίτη από την Τεχνόπολη συνοδεύοντάς το μάλιστα με τη φράση: «Γιατί με σένα όλα είναι εύκολα».

 

Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν δεκάδες με ένα να επαναλαμβάνεται συχνότερα από τα υπόλοιπα: «Γιατί δεν είσαι στο γάμο της Μαντώς;», την ρώτησαν και την ξαναρώτησαν οι followers της και η Τζένη Μελιτά δεν δίστασε να απαντήσει ότι απλά δεν καλέστηκε στον γάμο.  Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν βέβαια να ρωτήσουν πώς συνέβη αυτό αφού οι δυο γυναίκες ήταν φίλες, αλλά η Τζένη δεν θέλησε να απαντήσει περαιτέρω στα σχόλια.

Instagram/Jennymelita

 

Οι δυο παρουσιάστριες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην εκπομπή Yolo του Netwix και την ίδια εποχή ήταν αχώριστες. Οι δυο τους επίσης είχαν συναντηθεί τηλεοπτικά στην παρέα του Πρωινού του ΑΝΤ1 για έναν χρόνο -η Μαντώ Γαστεράτου αποχώρησε από την ομάδα την περσινή σεζόν αφού αποφάσισε να συμμετέχει στο Nomads.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency