CELEBRITIES

Μαντώ Γαστεράτου: Οι φωτογραφίες από τον γάμο και τη δεξίωση

Instagram/Beautifulpeoplepr

Η ημέρα χθες ήταν ημέρα απόλυτης χαράς για την Μαντώ Γαστεράτου. Το Σάββατο ήταν η ημέρα του γάμου της με τοτν σύντροφό της Νίκο Ισηγόνη με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και τρία χρόνια. Ο γάμος τους τελέστηκε στον Άγιο Νικόλαο στην Ανάβυσσο με κουμπάρα την καλή φίλη της νύφης, Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου μοιράστηκε μάλιστα μια φωτογραφία από την προετοιμασία της νύφης για να ευχηθεί στο ζευγάρι σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Η κουβέντα που ξεκίνησε για πλάκα ένα καλοκαίρι “εγώ θα σε παντρέψω” γίνεται πραγματικότητα. Η ώρα η καλή Μαντώ & Νίκο μου, σας αγαπώ μέχρι τον ουρανό και είμαι σίγουρη ότι ο βίος σας θα είναι ανθόσπαρτος»

 

Για το νυφικό της Μαντώς σου γράψαμε και χθες ότι ήταν από γαλλική δαντέλα και ιταλικό κιπούρ, ενώ κεντήθηκε στο χέρι με 40.000 κρύσταλλα Swarovski, και χρειάστηκαν 200 ώρες δουλειάς για να ολοκληρωθεί. Η σχεδιάστρια του νυφικού Στάλω Θεοδώρου ήταν εκεί και απαθανατίστηκε να χαιρετά τον γαμπρό που περίμενε στην είσοδο της εκκλησίας σε ένα Insta Story που μοιράστηκε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων του Χάρη Σιανίδη στο Instagram.

Instagram/Beautifulpeoplepr

 

Λίγο αργότερα στον ίδιο λογαριασμό έκανε την εμφάνισή της και η νύφη που έφτανε στην εκκλησία.

Instagram/Beautifulpeoplepr

 

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε δίπλα δίπλα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου.

 

Οι δυο τους πόζαραν στους φωτογράφους που τους περίμεναν για τα πρώτα τους στιγμιότυπα ως παντρεμένοι και φυσικά μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους μετέβησαν στη συνέχεια στον χώρο της δεξίωσης.

Instagram/Beautifulpeoplepr

 

Εκεί η Μαντώ Γαστεράτου εμφανίστηκε με μίνι φόρεμα το οποίο στην αρχή κάλυπτε μακρύ τούλι και το οποίο είχε επιμεληθεί η κουμπάρα της -η οποία δημοσίευσε και κάποια στιγμιότυπα σε Insta Stories- μαζί με την μητέρα της. Το ζευγάρι χάρισε στιγμές χορού, tango και hip hop στους καλεσμένους του και κάτι μας λέει ότι έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Instagram/bayaant

 

Instagram/bayaant

Δες το παθιασμένο τους tango στο παρακάτω video:

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Beautifulpeoplepr