CELEBRITIES

Η Μαντώ Γαστεράτου απαντά για την απουσία της Τζένης Μελιτά από το γάμο της. Μέτρα σπόντες

NDP Photo Agency

Το νέο επεισόδιο στο σήριαλ «Γιατί δεν πήγε η Τζένη» εμπλουτίζεται με την εκδοχή της Μαντώς Γαστεράτου για όσα συνέβησαν. Η Τζένη Μελιτά δεν πήγε στο γάμο γιατί δεν καλέστηκε. Το είπε η ίδια και δημόσια ενώ βούρκωσε στον αέρα της εκπομπής «Τι λέει» όταν η κουβέντα έφτασε στο επίμαχο ζήτημα.

 

Τα απαραίτητα unfollow έγιναν και τώρα πια οι δύο γυναίκες αλλάζουν πεζοδρόμιο για να μην πέσουν η μία πάνω στην άλλη.

Η Μαντώ Γαστεράτου μέσα από την εκπομπή της θέλησε να τοποθετηθεί και χαρούμενη με τη στάση της Τζένης, δεν τη λες.

«Θέλω να μου επιτρέψετε να πάρω λίγα δευτερόλεπτα. Γιατί θέλω να απαντήσω σε κάτι που αυτές τις ημέρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος. Μιλάω για την απουσία της Τζένης από το γάμο. Εγώ θέλω να πω πραγματικά, ότι όλες οι σχέσεις για να ανθίσουν και να χτιστούν θέλουν πολλή φροντίδα και πολλή αγάπη και από τις δυο τις πλευρές και όχι από τη μία.

Eπίσης θέλω να την ευχαριστήσω που μου ευχήθηκε δημόσια, μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Και πάλι καλά που υπάρχει και η ελληνική τηλεόραση που ενώνει τους ανθρώπους. Γιατί δεν ξέρω αν θα το έκανε καν. Αν θα μου ευχόταν.

Γενικά δε θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα. Γιατί με στενοχωρεί. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει follow και unfollow. Οι φίλες μου, μού έκαναν έκπληξη στο bachelorette. Προφανώς και την είχαν καλέσει.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency