CELEBRITY BEAUTY

Μαντώ Γαστεράτου: Έκανε την πιo ωραία φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της

Instagram/madogasteratou

Οι αφορμές για να κάνει μία γυναίκα αλλαγή στα μαλλιά της είναι σίγουρα πολλές- η αρχή μίας νέας σεζόν, μιας νέας δουλειάς κλπ. Το πιο βασικό είναι να το πάρει απόφαση. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Κλείνει το ραντεβού της στο κομμωτήριο, αποθηκεύει τα hair looks που της αρέσουν περισσότερο και με τη βοήθεια του κομμωτή της καταλήγει στο ιδανικό για εκείνη. Κι αν νιώθεις έτοιμη να κάνεις μία αλλαγή στο μήκος των μαλλιών σου, αυτή τη φορά, η Μαντώ Γαστεράτου θα σου δώσει το #hairinspo.

Υιοθετώντας ένα από τα μεγαλύτερα hair trends του φθινοπώρου (και των τελευταίων χρόνων γενικότερα) όσον αφορά το κούρεμα, η Μαντώ Γαστεράτου- που ομολογουμένως δεν μας έχει συνηθίσει στις αλλαγές- αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη στροφή προς το πιο κοντό μήκος στα μαλλιά της, κόβοντάς τα σ’ ένα μακρύ καρέ.

Το νέο μήκος στα μαλλιά της φτάνει στο ύψος των ώμων της, ανανεώνοντας πλήρως το look της. Η τέλεια αλλαγή για για να φύγει η «ταλαιπωρία» του καλοκαιριού από τα μαλλιά της και να επανακτήσει η κόμη της τη λάμψη και τη ζωντάνια της μετά τις διακοπές.

Η ίδια μάλιστα έκανε το ντεμπούτο της με το νέο κούρεμα στα μαλλιά της ανεβάζοντας στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες με το νέο της hair look, ξαφνιάζοντας τους θαυμαστές της, οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να σχολιάσουν το πόσο πολύ της πηγαίνει το μακρύ καρέ.

Το πριν:

Το νέο της κούρεμα

”New haircut, new me” σχολίασε η Μαντώ Γαστεράτου στο αντίστοιχο Insta- story, ενώ κάτω από τη φωτογραφία συμπλήρωσε: « Πρώτη Φθινοπωρινή τσέλφι! Ε ναι, Φθινοπωρινή γιατί μόνο το μαύρισμα μας έμεινε από το καλοκαίρι. Πότε πέρασε ρε παιδιά; Πότε πήραμε άδεια, πότε πήγαμε διακοπές, πότε γύρισαμε… Άντε του χρόνου πάλι!!».