CELEBRITIES

Μάνος Παπαγιάννης για Σοφία Παυλίδου: “Αν γύριζα πίσω το χρόνο δεν θα άλλαζα τίποτα”

NDP

Παρόλο που ο χειμώνας του σημαδεύτηκε από το περιστατικό που ξέσπασε μεταξύ του ίδιου και της συναδέλφου του Σοφίας Παυλίδου, ο Μάνος Παπαγιάννης σε συνέντευξή του στο περιοδικό People παραδέχτηκε πώς δεν θα άλλαζε τίποτα στον τρόπο που χειρίστηκε την κατάσταση.

«Κοίτα, όλα αυτά συμβαίνουν στο θέατρο. Κι άλλες χρονιές είχαμε εντάσεις με συναδέλφους και πάντα τα βρίσκαμε. Αυτά γίνονται σε ένα χώρο δουλειάς. Αυτό συνέβη και φέτος. Είναι άλλη μια ένταση, δεν σημαίνει όμως ότι με γεμίζει ψυχολογικά προβλήματα» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτέρακης» και πάλι στο Θέατρο Χυτήριο.

«Όπως είπες, έχει πάρει τη δικαστική οδό. Ό,τι έγινε έγινε» σημείωσε στη συνέχεια ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου: «Αν γύριζες το χρόνο πίσω, θα τα χειριζόσουν αλλιώς τα πράγματα;» απάντησε: «Όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα».

Σε ότι αφορά την επιστροφή του στο εν λόγω θέατρο τόνισε: «Γύρισα εκεί που μου αρέσει. Είχα σκεφτεί να μην κάνω φέτος το καλοκαίρι θέατρο και για αυτό που έγινε είμαι χαρούμενος. Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο» ενώ για τη Βάσια Παναγοπούλου που έχει αναλάβει το θέατρο Χυτήριο από το 2012 σημείωσε:«Δεν σταματήσαμε ποτέ την επικοινωνία. Με αγαπάει η Βάσια, πολύ. Έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές, ξέρουμε ο ένας τα χνότα του άλλου και νομίζω ότι θα έχει συνέχεια αυτή η ιστορία. Ξέρεις, με τη Βάσια είμαστε φίλοι. Έγινε ένα περιστατικό, πάει και τελείωσε. Πάμε παρακάτω».

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency